Cégünkről

Cégünk alapítása óta lassan 30 év telt el. Ennyi idő alatt szinte minden megváltozik: technológia épp úgy, mint akár ügyfeleink elvárása velünk szemben. A világjárvány számtalan szektort érintett rendkívüli módon, a vendéglátóipar szereplői különösen elszenvedik a negatív hatásokat. Ez az év minket is arra sarkallt, hogy a változásban az állandóra figyeljünk.

Számunkra az ember a legfontosabb

A Coninvest konyhatechnológiai, valamint belsőépítészeti megoldásokat kínál. A világ vezető gyártóit képviseljük, akik a leginnovatívabb megoldásokat és gépeket szállítják. Konyhákat tervezünk, de mélyen hisszük, hogy nem csak technológiát szállítunk.

A konyha ma már nem csak vér és veríték, füst és izzadtság....

A konyha az otthonok lüktető szíve, lelke. Így van ez egy étteremben, kávézóban, cukrászdában, szállodában, menzán is.​ Egy konyhai dolgozó rengeteg mozdulatot végez egy nap. Van, hogy egyet nagyon sokszor egymás után, folyamatosan. Nem mindegy, hogy ezt milyen magasságban teszi, mennyire fárad el a könyök, a váll, a derék. Erre is nagyon kell figyelni, hogy az emberi szervezet jól bírja a napi megfeszített fizikai munkát. S erre ma még nagyon kevesen figyelnek.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Coninvest konyha fogalom lett

Ügyfeleink nem pusztán egy adott gyártó adott gépét vásárolják meg. Értékelik azt is, hogy folyamatokban gondolkodunk velük, és nem hagyjuk ki azt a fontos szempontot, hogy a konyhákban emberek dolgoznak nap mint nap.

Emlékezetes számomra, amikor a Sirha kiállításra rendeztük be standunkat. A Marrone gyártól kaptuk kölcsön azt a híres főzőblokkot, amin Roger Federer-rel forgatták a Barilla reklámot. A spotban a sziget fekete volt, de a Sirhára adtak neki egy új rozsdabarna színezést. Megszólalásig szép volt. Amikor láttam sok séfet, szakácsot a standunk előtt megállni, a szigetet megcsodálni, tudtam, hogy megérte. Nem is kérdeztek semmit, nem kellett nekik segítség, csak álltak és nézték, végigsimították, kezelőgombjait próbálták. Nekik nem kell magyarázni. Ők azok, akik minden nap bent dolgoznak a konyhán, tudják, hogy miről szól ez, tudják mennyivel könnyebb egy ilyen felületen dolgozni, kezelni, takarítani, tisztítani.

Partnereink a Coninvest-nél megtalálják, amire vágynak

Építünk konyhákat iskoláknak, óvodáknak, közintézményeknek. Mindig megtaláljuk az ügyfél rendelkezésére álló összegből mi az a legjobb minőség, ami elérhető. Így ők is a legprofesszionálisabb körülmények között tudják elkészíteni a napi több száz vagy ezer adag ételüket, ha éppen arról van szó. Egyre több magánember lakásában is mi rendezzük be a konyhát. Számukra fontos, hogy az étel a lehető legmodernebb körülmények között tudjon elkészülni, ezért beviszik a házukba az ipari technológiát és elszívó rendszert. Berkel szeletelőgépeink vagy Iglu pezsgőhűtőnk igazi látványelem. Olyan, mint egy ékszer, nincs a maguk nemében náluk szebb. Nagyon sokan ezt már itthon is érzékelik és tudják.

A bolygó, ahol élünk, törődést igényel

Vegyszerek

Készülékeink jelentősen kevesebb vegyszert használnak az egyes mosogató ciklusok során, szem előtt tartva ezzel környezetünk védelmét.

Vízmegtakarítás

Napi 3.000 liter víz felhasználása helyett 700 liter víz. Mosogatónk ezt tudja.

Újrahasznosítás

Újrahasznosított polipropilén anyagból készült székek. Megfelelnek a zöld filozófiának. Szempontok, melyek nagy öröm, hogy már nem csak nekünk és gyártóinknak, de partnereinknek is legalább ennyire fontosak.

Nem elég a csodagép

A tervezés, a beüzemelés, a karbantartás legalább olyan fontos. Számunkra az is érték és evidencia, hogy saját szerviz üzemeltetése lehetővé teszi, hogy nem hagyjuk cserben partnereinket a bajban. Az esetleges meghibásodás esetén a számunkra legbiztosabb forrásból tudjunk azonnali megoldást nyújtani a felmerülő problémára. Budaörsi telephelyünkön korszerűen felszerelt szerviz épület és több tízmillió értékű alkatrész készlet áll a rendelkezésünkre, hogy az ország bármely településén a lehető leggyorsabb kiszállást biztosítjuk.

A Coninvestközel 30 év szakértelmét, hozzáértését, tapasztalati tudását nyújtja. Nemcsak termékeket adunk el, hanem komplett szolgáltatást, tervezéssel, innovatív javaslatokkal, szakmai tanácsokkal, szakértő látásmóddal.
Számunkra az ember a legfontosabb.
Ezen múlik közös jövőnk.
Kertész Mirjam
Coninvest alapító-tulajdonosa
Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.