Budapesti Német Iskola

Menza helyett igényes sulibisztró

Amikor egy új projektben vagyunk és elindul a fejünkben az alkotó folyamat, mi nem csak teret adunk a gasztronómiának, hanem szinte megelevenedik előttünk a kép, ahogy az emberek – akiknek készül – örömüket lelik majd ebben a térben. Megérteni a MIÉRT-et mindig az első lépés. A Német Iskola menzája nem egy tipikus menza, ezért is volt fontos először a szellemiséggel megismerkednünk.

A Német Iskolában ugyanis a gyermekétkeztetés sokkal több annál, mint amikor a kiszolgáló személyzet adott időn belül megeteti a gyerekeket egy tökfőzelékszagú menzán. A DSBistro nem egy egyszerű ebédlő, hanem egy olyan közösségi tér, ami modern, színes, és ahol szívesen időzünk a széken ücsörögve egy beszélgetős forró csoki mellett is. Szerettük volna minél változatosabban, funkcionálisabban elrendezni a bútorokat, hogy minden napszakban passzoljon a gyerekek igényeihez, étkezési szokásaikhoz. Ezt a célt szolgálják a térelválasztó paravánok is, így a nagy térérzet megmarad, csak a hangulata lett kicsit intimebb az egyes részeknek.

A sulibisztró nyitott főzőtérrel rendelkezik, így a gyerekek is beleláthatnak a főzés folyamatába és megismerhetnek különböző étkezési kultúrákat. A DSBistro egy igazán vagány sulimenza! Az általában rideg fémszínek helyett megjelenik egy kis nyár a térben, a székek, falak, illetve a főzőtér felületén is, gyönyörű sárgában. A mennyezeti dekorációk és a lámpatestek kicsit a jövőbe tekintenek már, mert hiszünk abban, hogy az iskolának lehetősége nyílik nevelni a diákjait a gasztronómiai kultúra tekintetében is, ami csak előnyükre és egészségükre fog válni a későbbiekben.

A Coninvest büszke arra, hogy egy iskolai menza is új dimenzióba helyeződhet általa.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.