Auchan foodcourt, Székesfehérvár

Fedélzetre fel!

Megrendelőnk, az Immochan Magyarország Kft. néhány korábbi sikeres közös munka után a székesfehérvári Auchan ételudvarának és ’korzójának’ megtervezésével, menedzselésével és kivitelezésével is a Coninvestet bízta meg.
A koncepcióhoz a Balaton és a Velencei-tó közelsége miatt a hajózás és a vízpart adta a fő inspirációt. Ahogy a megrendelő mondta, sokan Székesfehérváron állnak meg pihenni útközben, vagy intézik a bevásárlást a hétvégi nyaraláshoz, ezért az Auchan korzója kvázi már ráhangolódásként is funkciónál a balatoni pihenésre. Több hajós design közül végül a legautentikusabb, a balatoni vitorlázás mellett maradtunk, és ez a fő vezérvonal köszön vissza minden apró részletben. A kék, a szürke, a piros és a fehér dominálnak mindenütt, a kék padló a vizet, a faburkolat a mólót szimbolizálja.
Nagyon sok fémszerkezettel dolgoztunk, van PVC is, de a galéria például igazi fa felépítmény. Tartós és masszív anyagokra volt szükségünk, így – sokadszorra is – a Pedrali székek mellett tettük le a voksunkat. Strapabíróak, designosak és nem utolsó sorban az árfekvésük is kedvező.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.