B&B Hotel Budapest City, Budapest

2021 júliusában adták át a B&B Hotels első magyar egységét, a B&B Hotel Budapest City-t. A Boráros téren található hajdani Angyal irodaház átalakításával létrejött 214 szobás, dunai panorámás szálloda számos szolgáltatással várja vendégeit; a B&B Hotel Budapest City-ben a funkcionális, modern design a város lenyűgöző látványával párosul.

A szálloda 25 hónapig tartó munkálataiban a Coninvest szakértői is részt vettek: a hotel reggeliztető konyhájának kialakításáért, a bárpult gépeiért és a skybar berendezéseiért volt felelős csapatunk.

„A B&B Hotel projektjében a megrendelővel való egyeztetés után választottuk ki a berendezéseket a reggeliztető konyhába és bárpultokba. Ahogy minden projektünk esetén, itt is fontos volt számunkra, hogy a minél gördülékenyebben zajló közös munka érdekében jó kapcsolatot alakítsunk ki az ügyféllel, illetve hogy a lehető legjobb gépeket, berendezéseket válasszuk ki. Így a reggeliztető konyhába, a bárpultba és a tetőtéri pultba is a legmagasabb minőségű mosogatástechnológia, a Meiko M-iClean mosogatógépe került, a bárokban Cool Head hűtők, a reggeliztetőben SMEG kenyérpirítók kaptak helyet” – mondta Gauland Gergely, a Coninvest értékesítő munkatársa.

Gauland Gergely

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.hotel-bb.com/en/hotel/budapest-city

https://www.hotel-bb.com/hu/szalloda/budapest-city

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.