Audi SB Markt Győr

Az Audi Hungaria mellettünk tette le a voksát

A Coninvest az Audi több különböző helyszínén is valósított meg izgalmas projekteket.

Az Audi teljes gyártási folyamatát lefedő győri motor- és járműgyára több, vadonatúj, luxust idéző munkatársi büfét nyitott a gyár területén, melyek kivitelezésével a Coninvestet bízta meg. Az SB-Markt névre keresztelt, széles termékpalettát és ebédidőben meleg ételt is kínáló büféket a letisztult, elegáns külső és az Audi high-tech világába illeszkedő technikai felszereltség jellemzi. A fekete gránit fedlappal készült pultok, a krémszínű dekor borítás, a HPL lap borítással készült festés nélküli felületek mind az eleganciát és a technológiai pontosság világát idézik. Az ebédlőként is funkcionáló büfék magas minőségű szolgáltatást nyújtanak a gyár több ezer dolgozójának. Az irodák általunk szállított bútorai és a teraszok berendezései is mind a műszaki pontosság és az élhető munkahely fúzióját közvetítik.

A győri „Pipacs” Audi rendezvényközpont és a szintén helyi, az Audi támogatásával működő Audi Hungaria Iskola számára bútorüzletágunk biztosította a berendezés egy részét. A Pipacskonferenciatermébe több, mint 170 darab PedraliKuadra szánkótalpas szék került. A nem hivalkodó, de elegáns ülőhelyek barátságos hangulatot adnak az egész enteriőrnek; könnyen tisztíthatóak, rendkívül kényelmes üléseiknek köszönhetően pedig minden fontos funkciót ellátnak. Ugyancsak a funkcionalitás és az esztétikum vezette munkatársainkat az iskola éttermi bútorainak kiválasztásánál. Közel 220 gyermek kényelmes, biztonságos és a 21. század követelményeinek megfelelő leültetését Kuadra székekkel és hozzájuk tartozó asztalokkal oldottuk meg, remélve, hogy a mi eszközeinkkel is hozzájárulunk egy kicsit a jó hangulatú tanuláshoz.

Az Audi Hungaria G8 épületében található iroda bútorzatának cseréje is a Coninvest kivitelezésében valósult meg. Nap mint nap egészen különböző megbeszélések lehetnek egy ilyen mozgalmas közösségi térben, ezért fontosnak tartottuk, hogy legyen kicsit magasabb, bisztró méretű tárgyaló rész is, hangszigetelt panelekkel leválasztott lounge sarokkal, kivetítéshez puffokkal, ami a megbeszélő sarokhoz is odahúzható. A tér hangulatát az egyedi padok, a magas asztalok, a formatervezett székek teszik különlegessé. A letisztult vonalakat követő csendesszoba is kialakításra került, hiszen minden modern munkahelyen már ez is fontos része a kiegyensúlyozott munkamenetnek.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.