Mi minden vár a Coninvestre 2023-ban?

Sokat posztoltunk, meséltünk, nyilatkoztunk és közöltünk 2022-ben a Sóskúton zajló építkezésünkről és a Coninvest 30. évfordulója kapcsán. Most kicsit előre szeretnénk tekinteni a 2023-as évre és arra a sok kihívásra, amit ez az új esztendő tartogat nekünk.

A budaörsi ingatlanunk elkelt. Új tulajdonosai tavasszal szeretnék birtokba venni szeretett irodánkat és bemutatótermünket, és saját irodájukként hasznosítani. Nincs mese, májusban át kell költöznünk Sóskútra! A kivitelezők, daruk, iparosok gőzerővel dolgoznak, és mi is rendeljük az utolsó lámpákat, bútorokat, polcokat, térköveket. Rengeteg döntést kell meghozni egy ekkora építkezés során, és mivel egy ilyen székházat több évtizedre fejleszt egy vállalat, a fentartható, energiahatékony, könnyen takarítható, tartós, nem megunható jelzők csak úgy repkednek a levegőben és sorakoznak fel a bekerülési árakkal szemben.

Mi mindent szeretnénk megvalósítani az új székházunkban?

Szeretnénk egy olyan munkahelyet és vendégfogadó teret kialakítani, amely a világ bármely pontján megállná a helyét. Jó és izgalmas érzés legyen hozzánk betérni. Nem csak működő ipari konyhagépeket szeretnénk bemutatni, de a portfóliónkban található szép design tárgyakat is. Olyan lesz, mint egy művészeti tér, amiben állandóan megújuló kiállítások valósulnak meg. 

Emellett egy modern, 9,5 méter magas raktárat építünk, amiben nemcsak a Coninvest projektekhez érkező berendezések tárolását oldjuk meg, amíg a munkaterületek fogadni tudják azokat, hanem ki szeretnénk alakítani az úgynevezett bestseller termékeinkből  egy konszignációs raktárat. A mai világban oly mértékben megemelkedtek a szállítási költségek és olyan bizonytalan lett a gyárak beszállítói háttere, hogy több ízben is megéltük azt az érzést, hogy építeni, alkotni és kivitelezni azok a cégek tudnak csak, akiknek van miből. Arról nem is beszélve, hogy milyen megterhelően hat a környezetünkre, amikor egy-egy gépet szállítunk csak valahonnan, ahelyett, hogy a raktereket kihasználva annak többszörösét tárolnánk. A piacon már bevezett és kedvelt márkaképviseleteink gyors forgású tételeit szándékozzuk készletezni a jövőben. Berkel szeletelőgépek (már most is óriási készlettel gazdálkodunk, hiszen egy ilyen szerelem terméket a kedves vásárló azonnal meg szeretne fogni és haza vinni), de elérhető lesz nálunk Meiko mosogatógép, AngeloPo és más ipari hűtő és fagyasztó szekrények, munkaasztalok, Rational, MKN és Convotherm német kombipárolók, és még sok további berendezés, amely a konyhának elengedhetetlen tartozéka. Mindig is csak a tőlünk megszokott magas minőségű termékcsaládokban gondolkodunk.

Építünk egy 350 nm-es 7,5 méter magas egybefüggő bemutatótermet, amely egyben oktató- és rendezvényterem is. Már régebben is működtünk együtt felsőoktatási intézményekkel és fogadtuk pl. a BGE végzős hallgatóit egy-egy nyílt napon. Nyitni szeretnénk a középiskolások felé is, és szánt szándékunkban áll szakmai elhivatottságot, motivációt és kiváncsiságot hinteni a fiatalokba. Alig várjuk, hogy megtölthessük élettel, bemutatókkal, workshopokkal, tanfolyamokkal az új látványkonyhánkat, és megszervezhessük a házavató megnyitó ünnepségünket.

Új műhely, alkatrészraktár és szerviz tréning termet valósítunk meg. Sokszor a helyhiány szabott határt a mostani telepünkön a szervizes szakember képzéseinknek. Ez Sóskúton másként lesz. Sokat utaztunk, jártunk külföldön különböző képzéseken és tréningeken, próbáltuk mindenhonnan ellesni a jó ötleteket és itthon is megteremteni munkatársainknak az ideális körülményt munkájuk elvégzéséhez és saját szakmai fejlődésükhöz.

Mindemellett nem szándékozzuk elhanyagolni ügyfeleinket és projektjeinket sem. Izgalmasabbnál izgalmasabb megbízatásokat kaptunk 2023-ra is, lesz sok feladata a kollégáinknak. Kis gourmet delikatesz bolttól egészen a nagy autógyárig, a ráncfelvarrástól, felújítástól egészen a zöld mezős beruházásig minden megtalálható a portfóliónkban. A privat villa megbízásoktól, a szállodákon, éttermeken át az egészségügyig – mert ne feledjék, mindenhol enni kell és nem mindegy, hogy azt milyen minőségben és milyen körülmények között tesszük!

– Kertész Mirjam, a Coninvest ügyvezetője

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.