Caviar and Bull – egy percben
Büszkék vagyunk ügyfeleinkre! Köszönjük bizalmukat!
Az Erzsébet körúton tavasszal megnyílt máltai étteremre persze nem ennyi idő jut: a szigetországból érkező friss halakra, a legjobb argentin marhára és a hozzá illő dél-amerikai borokra egy egész este is kevés lenne, nem beszélve arról a rengeteg munkáról, ami egy vacsora elkészítésével telik Marvin Gauci éttermében.
Most mégis segítünk egy kicsit a megismerésben: nézzünk körül egy perc alatt a Caviar and Bullban, aminek megvalósításában a mi kezünk (de főleg a csúcstechnológiáink és az ötleteink) is benne voltak. Egy világ, ami a szofisztikált és a nyers, a kifinomult és a masszív tökéletes egyvelege.
Köszönjük, hogy mi is részt vehettünk a megalkotásában.
És akkor íme, az egyperces, de bivalyerős kisfilm: