Csúcstechnológia közel a vízhez: Coninvest a Lukács Gyógyfürdőben

Csúcstechnológia közel a vízhez: Coninvest a Lukács Gyógyfürdőben

Nagy megtiszteltetés ért minket, amikor Budapest egyik ékköve és turisztikai mágnese, a Lukács Gyógyfürdő keresett meg minket azzal, hogy gasztronómiai egységeit a mi szakértelmünkkel frissítsék.

Ugyan a határidő már a megkeresés időpontjában is szoros volt, a munka zökkenőmentesen és mindenki részéről nagy lelkesedéssel zajlott. A fürdő újdonsült pultján mostantól a mi kezünk nyoma is ott van: a rozsdamentes acél szerkezetének gyártása, szállítása és összeszerelése volt a feladatunk. A több mint 9 méteres szerkezetre az építőipari kivitelező alakította ki a látható burkolatokat: a frontoldalon vörösfenyő lécekkel, a fedlapokon pedig csempeburkolattal díszítették az új beltéri pultot.

A gyógyfürdő levegőjét is számításba kellett venni a konyha tervezésekor

Érdekesség és kisebb kihívás volt, hogy gyógyfürdő levegője miatt a konyhatechnológiában általánosan használt anyagot egy speciálisan ötvözött anyaggal helyettesítettük, elkerülve így a szerkezeti korrózió veszélyét. Alighogy megkötött a ragasztó, a büfé üzemeltetője máris birtokba vette az új pultot.
A munka tavasszal a kültéri pult megújításával folytatódik. Várjuk!

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.