Hotel Golden Lake Resort, Balatonfüred

2006-ban nyitott Balatonfüred egyik legszebb panorámájú szállodája, a Hotel Golden Lake Resort. Ritka volt az olyan év azóta, hogy a szálloda ne kapott volna valami rangos szakmai díjat vagy elismerést, így talán nem véletlen, hogy a Kisfaludy Programban való részvételre is sikerrel tudtak pályázni. A program célja, hogy turisztikai élményelemek sora jöjjön létre a vendégek elégedettségének növelése mellett. Ha egyes desztinációkban ez sikeresen megvalósul, az hosszabb tartózkodási időt eredményez magasabb vendégköltéssel párosulva. Rádóczy Andreával, a családi tulajdonú szálloda ügyvezető igazgatójával beszélgettünk.

Hogyan értékeli az elmúlt időszakot, ami a belső megújulást, korszerűsítést, bővítést, fejlesztést hozta?

Nagyon eredményes és tartalmas év van mögöttünk, mivel a Hotel Golden Lake Resort végre meg tudta valósítani azt a felújítási programot, amit már régóta terveztünk. Ezzel a felújítással egy álmunk teljesült, – mert amióta megnyitottunk, a kollégáimmal együtt azon dolgozunk, hogy az átlagosnál mindig jobbat, a jónál pedig még jobbat nyújtsunk. Arra törekszünk, hogy a vendégeinknek még azt a nem várt pici pluszt is hozzá tudjuk tenni az itt szerzett élményeikhez, amire nem is számítanak. Egy hasonlattal élve olyan élmény nyújtására törekszünk, mint amikor a világ legfinomabb fagyijára a tejszínhabon felül még egy kis csoki töretet is szórnak. Ezektől a pozitív töltetektől lesznek visszajáró törzsvendégeink.

Miért volt szükség a felújításra?

2016-ban a szálloda harmadszor is elnyerte a turisztikai Oscar-díjnak számító World TravelAwardselimerését, amit azért nem adnak csak úgy, ok nélkül. Természetesen mindig is figyeltünk a részletekre és a higiéniára, melyek okán még lehet, hogy felújítás nélkül is üzemelhettünk volna akár évekig is. Viszont az előbb kifejtett gondolatmenetemre utalva a vendégélmény tekintetében, már nem elégítette volna ki a korábbi állapot azokat az új igényeket, amelyeket szeretnénk “divatba hozni”. Valamint, célunk az is, hogy azzal az élménnyel távozhassanak a külföldi vendégeink is, hogy e térség turisztikai élményközpontjai valódi átgondoltságról, profi szervezésről és színvonalas, nemzetközi szintű igényességről is tanúskodnak.

Milyen volumenű újításról beszélünk?

Az elmúlt évtized alatt meglehetősen elkoptak a szőnyegek, és masszázsmedencére is igény mutatkozott a visszajelzések alapján. Új arculatot kapott a lobby, az étterem, a konyha és a drinkbár, de újra lettek gondolva a konyhai berendezési tárgyak és a dizájn bútorok térbeli elhelyezkedései funkcionális értelemben is. A közösségi tér valódi tér lett, a Coninvest-től megrendelt olasz és holland gasztro bútorokkal tarkítottan, melyekformailag és a színvilág tekintetében is minőségi változást jelentenek. Nem csak újítottunk, de fejlesztettünk is a konyhai berendezéseken. A gázüzemű főzőberendezéseket indukciós lapokra cseréltük le, a hagyományos konyhát lifestyle életérzésre, ahol az étkezés nem a test tápanyagellátása, hanem egy mozgalmas gasztronómiai élmény, friss, minőségi alapanyagokkal. Az elmúlt egy hónapban rengeteg visszajelzést kaptunk a vendégeinktől arra vonatkozóan, hogy a felújítás egyben egy szintugrás is a szálloda életében. A teljes átalakítást, beleértve az ötleteket, a kivitelezést is a Coninvest-re bíztuk, akik az előbb említett bútorokkal és új, gránitlapos asztalokkal is sokat segítettek a vendégélmény növelésében. Ezek az asztallapok nem hidegek a gránit hatás ellenére sem, higiénikusak a könnyen tisztíthatóak. Nem beszélve arról, hogy abroszokat így már nem használunk, emiatt a sok mosószer sem szennyezi már a környezetet.

Miért a Coninvest-et választották a munkálatok elvégzésére?

Már a nyitás évében, 2006-ban is a látókörünkbe került a név, de akkor nem rájuk esett a választásunk. Azóta viszont többször is találkoztunk a Coninvest névvel, nagyon jó hírük van a konyhatechnológia és a belsőépítészet piacán. Ezért nem volt kérdés, hogy őket kérjük fel a projekt megvalósítására.

Ha jók az információink, lesz egy második etapja is a megújulásnak, ami az épület többi részét is érinti majd, a szobákat és a folyosókat is. Van már esetleg tervben valamilyen partner cég ennek a kivitelezésére?

Még nem döntöttünk véglegesen, de nem árulok el titkot azzal, ha azt mondom, ami eddig bevált, azon nem szeretnénk a jövőben sem változtatni.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.