Kenyér & Buci

Kovász, házi kenyér, kézműves buci – dagasztógépeinkkel emeljük a minőséget

A 2020-as év szerintünk a kenyérsütésről is szólt. A kovász etetése olyannyira vált a mindennapokká, mint a maszkviselés. Sokan mostanra már rutinosan dagasztják és sütik otthon a kenyeret.

A street food kategóriában eddig is egy más minőséget képviseltek azok, akik maguk készítették a kenyérféléket. Nem mindegy azonban, milyen dagasztógépet választunk.

A Coninvest szakértői hosszan tesztelik a különböző gépeket. Ugyanaz a receptúra, különböző gépek. Melyik vizsgázik jobban? Melyik tudja rövidebb idő alatt, alacsonyabb fokozaton feltölteni levegővel tésztánkat? Melyik dagasztó működése a csendesebb?

Kevés gép képes úgy kidolgozni a tésztát, ahogy egy teknőben két emberi kar, váltott tempóban 30 perc alatt. A mi készülékeink azonban éppen ilyenek ezért ajánljuk őket.

Profi konyhai robotgép

Sütni vagy készen venni? Ez itt a nagy kérdés

Sokan választják a fagyasztott péksütemények elkészítését kombipároló készülékben. Itt is létezik tökéletes recept, de mi azt valljuk, hogy a legjobb végeredmény az adott technológiára kifejlesztett berendezéssel érhető el. Igazán jó megoldás a tökéletes kenyerek, hamburger bucik vagy péktermékek elkészítéséhez egy statikus etázskemence lehet.

Pékségi kemence

Töltsük együtt a jó időt! Együnk minőségi és ízletes ételeket! A Coninvest Street Food & Grill prospektusa megtekinthető az alábbi linken: Street Food & Grill prospektus

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.