Kovász, házi kenyér, kézműves buci – dagasztógépeinkkel emeljük a minőséget
A 2020-as év szerintünk a kenyérsütésről is szólt. A kovász etetése olyannyira vált a mindennapokká, mint a maszkviselés. Sokan mostanra már rutinosan dagasztják és sütik otthon a kenyeret.
A street food kategóriában eddig is egy más minőséget képviseltek azok, akik maguk készítették a kenyérféléket. Nem mindegy azonban, milyen dagasztógépet választunk.
A Coninvest szakértői hosszan tesztelik a különböző gépeket. Ugyanaz a receptúra, különböző gépek. Melyik vizsgázik jobban? Melyik tudja rövidebb idő alatt, alacsonyabb fokozaton feltölteni levegővel tésztánkat? Melyik dagasztó működése a csendesebb?
Kevés gép képes úgy kidolgozni a tésztát, ahogy egy teknőben két emberi kar, váltott tempóban 30 perc alatt. A mi készülékeink azonban éppen ilyenek ezért ajánljuk őket.
Sütni vagy készen venni? Ez itt a nagy kérdés
Sokan választják a fagyasztott péksütemények elkészítését kombipároló készülékben. Itt is létezik tökéletes recept, de mi azt valljuk, hogy a legjobb végeredmény az adott technológiára kifejlesztett berendezéssel érhető el. Igazán jó megoldás a tökéletes kenyerek, hamburger bucik vagy péktermékek elkészítéséhez egy statikus etázskemence lehet.
Töltsük együtt a jó időt! Együnk minőségi és ízletes ételeket! A Coninvest Street Food & Grill prospektusa megtekinthető az alábbi linken: Street Food & Grill prospektus