Samsung SDI Magyarország, Göd

Ami egyszer bejön, azon minek változtatni? Gondolhatta a Samsung vezetősége, amikor a jászfényszarui gyáruk után Gödön is ránk bízták a konyha- és vendégtér kialakítását. Örömmel és nagy megtiszteltetéssel kezdtünk bele a munkába, és az előző – már bevált – receptet felhasználva, a megrendelői igények szerint, átültettük az a jászfényszarui sikert a gödi térbe is. A színek és a vidámság itt is alapvető tervezői elem volt, megspékelve egy koreai főzőkonyha kialakításával és persze a helyi adottságokat is figyelembe vettük, amikor létrehoztuk az új belső teret. A tervezőnk ergonomikus, funkcionális és strapabíró anyaghasználattal rendelkező, hosszú önkiszolgáló pultsort álmodott és valósított is meg a helyre. A praktikum most is fontos szempont volt, így a várakozási időt lerövidítendő, egyszerre 3 helyen is szolgálnak fel menüt, és egy hely a büfé- és kávékiszolgálásnak is maradt. Nem is a Coninvest lennénk, ha nem a legjobb technológiákat szállítottuk volna ide is: a Meiko tálcaszállító szalagos mosogatógépet, Angelo Po főzőberendezéseket és a csúcsminőségű holland Vianen elszívóernyőket most is nagy magabiztossággal választottuk ki. Kellemes munkát és jó étvágyat kívánunk az új helyen is!

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.