A miskolctapolcai Avalon Resort & Spa***** étterme, az Avalon Ristorante a valódi olasz konyha elemeit vonultatja fel vendégeinek. Az itt készülő ételek – mint például az antipasti tálak vagy a nápolyi típusú pizzák – bátrak és kielégítőek, anélkül, hogy nehezek lennének, gazdagon textúráltak és teljes skálányi ízvilággal rendelkeznek. A hús imádókat az étterem steak kínálata csábítja magával: az egyenesen Japánból, Ausztráliából és az Egyesült Királyságból érkező steak különlegességek a legmagasabb kritériumok alapján az A5-ös kategóriának is megfelelnek. A Ristorante konyhája az eredeti olasz ételkultúrát követve egyfajta fordított crescendóval rendelkezik, a fogások az étkezés előrehaladtával egyszerűsödnek, miközben az utolsó harapásig – mint minden hiteles olasz étel – a legalapvetőbb, de legízletesebb összetevőre épülnek.
Az Avalon Ristorante konyháján a Coninvest szakértői teljeskörű felújítást végeztek. Az étterem régi konyhájának teljes elbontása után egy teljesen új helyiségkiosztás és épületgépészeti rekonstrukció történt, emellett a komplett konyhatechnológia és a bár is megújult. Az étterem részére számos konyhatechnológiai berendezést szállítottunk, többek között az AngeloPo Monolithe főzőszigetét, Iglu hűtött munkaasztalokat, Rational kombipárolókat és iVario multifunkcionális sütő-főző berendezéseket, Vianen ernyőket, illetve Meiko és Granuldisk mosogatógépeket is.