Avalon Ristorante, Miskolctapolca

A miskolctapolcai Avalon Resort & Spa***** étterme, az Avalon Ristorante a valódi olasz konyha elemeit vonultatja fel vendégeinek. Az itt készülő ételek – mint például az antipasti tálak vagy a nápolyi típusú pizzák – bátrak és kielégítőek, anélkül, hogy nehezek lennének, gazdagon textúráltak és teljes skálányi ízvilággal rendelkeznek. A hús imádókat az étterem steak kínálata csábítja magával: az egyenesen Japánból, Ausztráliából és az Egyesült Királyságból érkező steak különlegességek a legmagasabb kritériumok alapján az A5-ös kategóriának is megfelelnek. A Ristorante konyhája az eredeti olasz ételkultúrát követve egyfajta fordított crescendóval rendelkezik, a fogások az étkezés előrehaladtával egyszerűsödnek, miközben az utolsó harapásig – mint minden hiteles olasz étel – a legalapvetőbb, de legízletesebb összetevőre épülnek.

Az Avalon Ristorante konyháján a Coninvest szakértői teljeskörű felújítást végeztek. Az étterem régi konyhájának teljes elbontása után egy teljesen új helyiségkiosztás és épületgépészeti rekonstrukció történt, emellett a komplett konyhatechnológia és a bár is megújult. Az étterem részére számos konyhatechnológiai berendezést szállítottunk, többek között az AngeloPo Monolithe főzőszigetét, Iglu hűtött munkaasztalokat, Rational kombipárolókat és iVario multifunkcionális sütő-főző berendezéseket, Vianen ernyőket, illetve Meiko és Granuldisk mosogatógépeket is.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.