Több mint iroda – Trivium

A Trivium Packaging globális piacvezető a kiváló minőségű és végtelenül újrahasznosítható fémcsomagolásban. Közel 50 korszerű gyártóüzemet, valamint kutatási és fejlesztési helyszíneket üzemeltet világszerte. A cég egyik Üzleti Szolgáltató Központja Budapesten működik, munkatársai a Coninvest által szállított bútoroknál végzik feladataikat nap mint nap. Az iroda kialakításának folyamatáról, a Coninvesttel folytatott közös munkáról Kogan-Szabó Sándor belsőépítészt és Dybisewszky Gábor project managert kérdeztük.

Mik voltak a fő elképzelések, irányvonalak az iroda belső tereinek megtervezésekor?

Kogan-Szabó Sándor / Arkitektor: „A design brief a megbízóval közösen lett véglegesítve, tehát már spaceplan fázisban megfelelő hangsúlyt kaphattak a közvetlen munkavégzésen túli szempontok.

Hamar megfogalmazódott, hogy a standard munkahelyi program mellett alakítsunk ki olyan részeket, ahol a különféle területeken dolgozó kollégák kötetlenebb körülmények között tudnak találkozni (work café), illetve legyen egy, a munkatársak nagy részét befogadó területe az irodának, ahol továbbképzéseket, de akár összejöveteleket is lehet rendezni (kollab. zóna).

A megbízó egy másik fontos szempontja volt, hogy az irodában és a tárgyalókban a cég különféle termékkategóriái egyedi megjelenést kapjanak.”

Hogyan kerültek kapcsolatba a Coninvesttel, miért őket választották?

Kogan-Szabó Sándor / Arkitektor: „A Coninvestet már körülbelül 20 éve ismerem, sok projekten dolgoztunk együtt. Mivel az irodákban egyre nagyobb hangsúlyt kap a kollégák jóléte és kellemes környezete, az olyan helyek, mint a teakonyha és kollaborációs területek végre megkapják a megérdemelt figyelmet és forrásokat. Ezen a ponton a Coninvest hospitality iparágban szerzett széleskörű tapasztalata kiemelten hasznos. Nemcsak technikai szinten, de a design területén is partnerek tudnak lenni a tervezésben.”

Hogyan zajlott a közös munka, az iroda bútorainak kiválasztása?

Kogan-Szabó Sándor / Arkitektor: „A Coninvest sok gyártóval áll kapcsolatban, ennek köszönhetően egy-két koncepció, analógia alapján rövid idő alatt kaptunk megfelelő bútorozási opciókat. Nem futottunk fölösleges köröket.”

Mi jelentette a projekt során a legnagyobb kihívást?

Kogan-Szabó Sándor / Arkitektor: „Természetesen a költségvetés, de azért a covid is bonyolította a tervezést.”

Dybisewszky Gábor / Cushman & Wakefield Project & Development Services: „A Trivium Packaging csak gyártóként volt jelen Magyarországon, így amikor kinevezték az új ügyvezető igazgatót az Üzleti Szolgáltató Központ élére, vele és a projektcsapattal kellett kitalálnunk, hogy milyen többletigényeknek feleljen meg a jövőbeli irodájuk. Szoros együttműködésünk és korábbi tapasztalatok eredményeként született meg a végső design. A toborzás a projekt teljes időtartama alatt folyamatosan haladt, így az eredeti 4-5 főből a műszaki átadásig ~60 főre nőttek, de közben a covid is megérkezett, így a hibrid munkavégzéssel (iroda + home office) tovább tudtak növekedni.”

A projekt melyik pillanatára, mozzanatára emlékszik vissza a legszívesebben?

Kogan-Szabó Sándor / Arkitektor: „A vázlattervi rész konzultálására: nagyon flottul ment a folyamat, jól egymásra tudtunk hangolódni a megbízóval.”

Dybisewszky Gábor / Cushman & Wakefield Project & Development Services: „Amikor a kivitelezői tender ajánlatok közül több pályázó is belefért a megadott költségkeretbe, így tudtuk, hogy a Sándorék által megálmodott belsőépítészeti koncepció úgy fog megvalósulni, ahogy megtervezték és ahogy az ügyfél jóváhagyta.”

Megbízó: Trivium Packaging BSC

Belsőépítész: Arkitektor – Kogan-Szabó Sándor, Papszt Gábor

Project Management: Cushman & Wakefield Project & Development Services – Dybisewszky Gábor

Generál kivitelező: Epronex

Bérbeadó: Immofinanz

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.