Pihenés stílusosan

Pihenés stílusosan

A hévízi Danubius Health Spa Resort Aqua régóta sokak kedvence: az év minden szakaszában teltházzal üzemelő szálloda a belföldön pihenni vágyók egyik abszolút győztese. A rengeteg extrával felszerelt wellness részlegben a család minden tagja hosszú órákat tud tölteni, majd feltöltődve nekiülni a szállodában üzemelő étteremben kínált finom falatoknak.

Szinte már mi is rendszeresen járunk le Hévízre, a feltöltődésnek azonban egy másik módját választjuk. Inspirálódunk és ötleteket valósítunk meg a szálloda megrendelésére.

Tavaly a legfrissebb Pedrali bútorokkal színesítettük a hall részt; Jankovics Gergő belsőépítész vezetésével karosszékek, kaspók, teraszbútorok, fotelek és asztalok kerültek a hotellánc épületébe. Gergő a milánói iSaloni bútorkiállítás aktualitásait magába szívva fogott a munkába, majd folytatta azt idén is.

Ebben az évben a szálloda 6. és 7. emeletét újítottuk meg: szintén a Felicia fotelekkel és Pop székekkel vittünk egy elegánsan laza, kifinomult hangulatot a korridorokra. 

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.