A Coninvest által újultak meg a Zeneakadémia büféi

Adott egy több mint százéves múlttal rendelkező, patinás, a magyarok és a hozzánk látogató külföldiek körében ismert és sűrűn látogatott zenei intézmény,melynek főépületében a közönség által minden nap felkeresett földszinti kávézó teljes berendezése és technológiája, valamint az intézményhez tartozó, modern kivitelű, 200 fős oktatási létesítménye, ahol az iskolai étterem konyhatechnológiájának kivitelezésére kaptunk megbízást. Ez a Zeneakadémia, vagy más néven a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, amelynek történeti főépületében nemcsak a ház meglévő enteriőrjébe kellett illeszteni az új berendezéseket, bútorokat, hanem végig azt is szem előtt kellett tartani, hogy a belső terek – akárcsak maga az egész épület – műemléki védettség alatt áll, vagyis egyáltalán nem mindegy, mi kerül a Zsolnay-díszek, a műmárvány borítások mellé.

Mint Gáti Attila, a ház építész koordinátora elmondta, jó választás volt a földszinti büfénél Pedrali Ypsilon bár- és kávézó asztalokat elhelyezni (megfogadták a Coninvest javaslatát), mert a George Pensi által tervezett, modern designnal rendelkező asztalok mellé nyugodt szívvel visszahelyezhették a felújított, eredeti fekete tonett székeket. Az összkép hiteles maradt, mégis egyszerűen elegánssá vált ily módon a kávézó – és ez volt a cél.

Az építész tudja, bár ők nem óriási feladattal bízták meg a Coninvest munkatársait, azonban pont azt a technológiát felvonultatni, épp azzal a designnal rendelkező bútort kiválasztani, ami illik a Zeneakadémia belső világába, komoly kihívást jelentett a felkért szakembereknek.

A Wesselényi utcában található modern oktatási épületben az iskolai büfé berendezése ehhez képest már gyerekjátéknak számított: itt a melegítő technológiát, kínáló pultokat alakították ki a Coninvest segítségével a napi 200 főt kiszolgáló étteremben, amely reggeltől késő délutánig tart hétköznaponként nyitva, és ahová nemcsak a hallgatók térnek be nap mint nap, hanem a rektor, sőt a kancellár is itt ebédel.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.