Auchan foodcourt, Szolnok

Jó utat!

Ha Szolnok, akkor vízpart vagy a repülőtér közelsége – e kettő meghatározó a város életében. Ez utóbbit választották megrendelőjükkel, az Immochan Magyarország Kft. képviselőivel közösen a Coninvest szakemberei, amikor az áruház food court-jának teljes arculati áttervezésével megbízták nyáron a budaörsi céget. A szolnoki Korzó folyosóján egyébként is szerepel egy felfüggesztett repülő, így fő design témaként a repülést választották.

Különleges és a szemet vonzó, kreatív és modern látvány született, amely tulajdonképpen egy repülő testét és két szárnyát jeleníti meg. A gép törzsében az utasszállítók üléséhez hasonló székeket álmodtak meg, a Korzón a repülő két szárnyán is helyet foglalhatnak a vendégek.

A repülő-projekt megvalósítása röpke egy hónapig tartott, október elején kezdték, novemberre már útjára is bocsájtották. Sőt, olyan, a témához kapcsolódó látványelemekkel is bővítették, mint például a food court-hoz vezető folyosón a boltok közötti átvezető részek felmatricázása repülőkről szóló érdekes információkkal. A mosdó is új „ruhát” kapott: a férfi részen egy kapitány sziluettje bontakozik ki, a hölgyeknek szóló bejáratot egy stewardess jelzi.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.