Az utóbbi időben számos újításon esett át, mára pedig Veszprém egyik büszkesége lett a helyi állatkert. A Veszprém Zoo kétéves tervezési időszakot követően valósította meg azt a rendkívül színvonalas, nyugat-európai mércével mérve is helytálló vendéglátó koncepciót, amely mára fiatalok, idősek és az egész család egyik kedvenc helyévé vált.

A Coninvest természetesen itt is abban segített, hogy az étkezés minél magasabb minőségben, kényelmesen és kellemes hangulatban valósuljon meg. A koncepció részeként a flamingó házból áttelepítették a madarakat egy másik helyre, a különleges, kör alakú épület így az állatkerti önkiszolgáló étteremnek adhatott otthont. Az épület formájából adódóan egy speciális, íves alakú tálalópultot helyeztünk el a térben, amely önmagában sem mindennapi látvány nyújt az idelátogatók számára. A melegkonyhával és látványkonyhával is rendelkező étterem kialakításánál a fő inspirációt természetesen maga az állatkert jelentette. Célunk egy olyan hely létrehozása volt, amely magas minőséget és színvonalat képvisel, és egyszerre érezni a természet közelségét is. Ennek megfelelően igyekeztünk minél naturálisabb színeket, formákat és anyagokat választani a kialakításnál. Így esett a döntésünk a rusztikus bontott téglára, amely meghatározó eleme lett az étkezőnek. Szintén az állatkertre reflektálva hoztunk létre egy zöld álmennyezetet, mely formájában egy krokodilra emlékeztet. A játékosság azonban csak a külsőségekben található meg, hiszen a technológia – a német MKN főző- és sütőberendezéseknek köszönhetően – a legmagasabb minőséget, a szintén német Convotherm kombi-pároló Convovent Plus pára elnyelő rendszer pedig a magas nívó mellett az innovatív és környezetkímélő megoldásokat is képviseli.

A természetközeli gondolkodásmód a külső étkezési egységeknél is tetten érhető. Az állatkertben sétálva egy-egy fagyit, kürtöskalácsot, langallót, palacsintát, lángost és grill ételeket árusító helyekkel találkozhatunk, ahol a natúr faházikók tökéletesen illeszkednek az állatkerti hangulathoz.

A hatalmas változáson átesett Veszprém Zoo kimagasló kiszolgálással és izgalmas programokkal várja a kicsiket és a nagyokat is. Érdemes kipróbálni, ha arra járnak: az állatkert egyszerűen megközelíthető, a nyolcas körgyűrűről könnyen megtalálható a kitáblázott új parkolójuk. Jó szórakozást!

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.