Kézműves székekkel szépült az Onyx étterem

Kézműves székekkel szépült az Onyx étterem

Varró Zoltán designer és a Coninvest közös munkájának köszönhetően új, kézműves székek kerültek a megszépült Onyx étterem utcafront felőli részébe. A Coninvest kínálatában megtalálható, olaszországi családi manufaktúra által, nagy gonddal, hozzáértéssel és odafigyeléssel készülő székek a megrendelő igényei és Varró tervei alapján újraálmodva lettek egy egységes enteriőr tökéletes alkotó elemei.

Az Onyx étterem, a Michelin csillagos éttermekhez híven, nemcsak az ételek minőségére és a kiszolgálásra, de az enteriőr tökéletességére is óriási figyelmet fordít, hogy a vendégek számára mindig a lehető legtöbbet és legjobb minőséget nyújthassák. A tavaly januári bővítés után az egységes megjelenés érdekében esedékessé vált, hogy a már meglévő terek arculatát is átformálják.

Az étterem utca szint felőli oldalának új koncepciójához, az új szőnyegek és függönyök mellé a régi, elhasználódott székek nem igazán illetek már, így Varró Zoltán, az Onyx belsőépítésze ebbe a térbe új ülőalkalmatosságokat álmodott. Zoltán több sikeres közös munka jó tapasztalataira építve a Coninvest-hez fordult, hogy az általa eltervezett koncepcióhoz ajánljunk számára székeket. A különböző stílusú darabok közül a legmegfelelőbbet hetekig tesztelték az étterem munkatársai, majd ezután a gyártó az ő észrevételeik alapján, a vendégek kényelmi szempontjainak megfelelően átalakította. Végső simításként pedig Varró aranyozással és új kárpittal vonta be, hogy tökéletesen illeszkedjen az Onyx eleganciát sugárzó enteriőrjébe.

Niszkács Anna, a Gerbeaud Gasztronómiai Kft. marketing & PR managere így nyilatkozott az új bútorokról: „Most, hogy megérkeztek a székek is, tényleg olyan az enteriőr, amilyennek lennie kell: semmi nem lóg ki, semmi nem kevés, semmi nem sok, hanem abszolút egységet tükröz. Nagyon szeretjük!”

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.