2023 visszatekintő Kertész Mirjamtól

Elérkeztek az ünnepek, elcsendesedett az üzleti élet pezsgése, és ilyenkor alkalmunk van kicsit visszatekinteni az elmúlt évre, értékelni az elért célokat és tervezgetni a jövőt.

Már kicsit elcsépeltnek hangzik, hogy “egy izgalmas évet zártunk”, de a 2023-as év tényleg egy fordulatot jelentett a Coninvest életében.

Lezártuk a 20 éves Budaörsön töltött korszakunkat, értékesítettük régi székhelyünket és kiköltöztünk egy lüktetően fejlődő, modern ipari parkba Sóskúton, az M7-es autópálya mellé. Óriási váltás ez nekem cégvezetőként is, de a munkatársaknak is. A budaörsi imádott “cuki” kertesházunkat felcserélni egy ipari környezetbe épített, modern beton irodaépületre új gondolkodásmódot és vállalati kultúrát is igényel. Főleg úgy, hogy nem volt zökkenőmentes a kiköltözésünk. A teljes nyarat és őszt bérelt irodakonténerekben töltöttük egy még javában zajló építkezés mellett. A hely szűke miatt csak rotációban tudtunk bejárni dolgozni, egy valódi tárgyaló teljes mértékben hiányzott, bemutatótermünk nem létezett. Újra kellett szerveznünk a mobilitásunkat, a munkatársak kijutását, a kommunikációs fórumainkat. A folyamatban elvesztettünk néhány régi kollégát és bővült a csapatunk új munkatársakkal is.

Nem kis változások ezek egy cég életében úgy, hogy mindemellett zökkenőmentesen fenn kell tudni tartani a cég működését, a futó projekteket, a szerviz szolgáltatásunkat.

Projektekben idén is bővelkedünk szép számban, elég ránézni referencia oldalunkra, hiszem számos gyárüzem, szálloda, étterem, kávézó bennünk lelte meg partnerét a beruházásához.

November 30-án érkezett el irodaépületünk avató és egyben a GINOP projektünk záró ünnepségének napja. A kicsi, zárt körben megtartott rendezvényünkre Sóskút polgármestere, König Ferenc is eljött és gratulált a fejlesztésekhez.

Míg kollégáink el tudták foglalni a szép új irodákat, a mesteremberek az 1. emeleten még az utolsó ecsetvonásokat és egyéb műveleteket végzik a nagy bemutató- és rendezvénytermünkben, ami a téli hónapokban a két hatalmas kirakaton keresztül délután kivilágítva az autópályáról is gyönyörűen látható. Alig várjuk, hogy az ide elképzelt gépek, berendezések, különlegességek megérkezzenek és megmutathassuk mindenkinek. Lesz megnyitó ünnepség is, még nem tudjuk pontosan mikor, de február-márciusra tervezzük.

Tervek a jövő évre? Rengeteg, még egy ekkora beruházás után is! De erről bővebben hallhatnak a TrendFM-nek adott rádió interjúmban.

Nagyon Boldog Új Esztendőt mindenkinek!

Kertész Mirjam

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.