Bábel és KIOSK – a két helyet két teljesen eltérő célcsoport számára tervezték, mégis szorosan egybe tartoznak, és ez nem csupán a megegyező tulajdonosi kör miatt van így.
Az Aczél Pál Tamás konyhatechnológus tervezésében és a Coninvest kivitelezésében készült éttermekben a menedzsment ötleteit és kéréseit szem előtt tartva, merőben új és szokatlan megoldásokat alkalmaztak, mind a belső terek, mind pedig a konyha és a gépesítések terén.
A földszinti hatalmas tereket a háttérben egy minden igényt kielégítő konyhaegyüttes köti össze. A két hely nem szokványos módon közösen osztozik az előkészítő helyiségeken és a raktárakon, viszont mindkét étterem saját konyával rendelkezik. Ez különösen a Bábel szempontjából volt fontos, hiszen egy fine dining étterem, ahol a nouvelle cuisine szabályai szerint alkotnak a szakácsok, egészen más technológiai és gépesítési megoldásokat igényel, mint az egyszerűbb és könnyen elérhető ételekre szakosodott KIOSK. A lezserül egyszerű, de annál nagyszerűbb fogásokért a KIOSK-ban Turcsán Tamás séf felel.
A Bábel konyhájában ennek megfelelően a luxus kategória felé hajló, nagyon drága és nagyon magas színvonalú gépparkot épített a Coninvest. Mindemellett egy egyedi tervezésű borhűtő fal, és egy nem rég megjelent rendeletnek köszönhetően egy egyedi kialakítású mosogató tér is helyett kapott az étteremben. Ez utóbbin – ahogy a kenyér és finom pékáru sütésére is alkalmas, László Péter mestercukrász által vezetett cukrászaton, valamint az igazi ritkaság számba tartozó fagylalt konyhán – szintén osztozik nemcsak a két étterem, hanem a komplexum két jövőbeni tagja is, az egyedi pavilonrendszerekkel rendelkező Terasz és nem utolsósorban az akár 500 fő befogadására képes, profi színháztechnikával felszerelt rendezvényterem is.