Babel Budapest és Kiosk Budapest

Bábel és KIOSK – a két helyet két teljesen eltérő célcsoport számára tervezték, mégis szorosan egybe tartoznak, és ez nem csupán a megegyező tulajdonosi kör miatt van így.

Az Aczél Pál Tamás konyhatechnológus tervezésében és a Coninvest kivitelezésében készült éttermekben a menedzsment ötleteit és kéréseit szem előtt tartva, merőben új és szokatlan megoldásokat alkalmaztak, mind a belső terek, mind pedig a konyha és a gépesítések terén.

A földszinti hatalmas tereket a háttérben egy minden igényt kielégítő konyhaegyüttes köti össze. A két hely nem szokványos módon közösen osztozik az előkészítő helyiségeken és a raktárakon, viszont mindkét étterem saját konyával rendelkezik. Ez különösen a Bábel szempontjából volt fontos, hiszen egy fine dining étterem, ahol a nouvelle cuisine szabályai szerint alkotnak a szakácsok, egészen más technológiai és gépesítési megoldásokat igényel, mint az egyszerűbb és könnyen elérhető ételekre szakosodott KIOSK. A lezserül egyszerű, de annál nagyszerűbb fogásokért a KIOSK-ban Turcsán Tamás séf felel.

A Bábel konyhájában ennek megfelelően a luxus kategória felé hajló, nagyon drága és nagyon magas színvonalú gépparkot épített a Coninvest. Mindemellett egy egyedi tervezésű borhűtő fal, és egy nem rég megjelent rendeletnek köszönhetően egy egyedi kialakítású mosogató tér is helyett kapott az étteremben. Ez utóbbin – ahogy a kenyér és finom pékáru sütésére is alkalmas, László Péter mestercukrász által vezetett cukrászaton, valamint az igazi ritkaság számba tartozó fagylalt konyhán – szintén osztozik nemcsak a két étterem, hanem a komplexum két jövőbeni tagja is, az egyedi pavilonrendszerekkel rendelkező Terasz és nem utolsósorban az akár 500 fő befogadására képes, profi színháztechnikával felszerelt rendezvényterem is. 

A Babel-ről és a KIOSK-ról további képeket itt talál.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.