Knorr-Bremse, Budapest

Májustól szeptemberig tartott a munka a kilencedik kerületben, ahol a vasúti járműrendszereket gyártó Knorr-Bremse új épületbővítményében elhelyezkedő kantint álmodta és valósította meg a Coninvest.

Kelemen Csilla belsőépítész látványtervei azonnal elnyerték a megrendelő tetszését, így bele is kezdhettünk a munkába, amelyet Bakos-Tóth Gabriella menedzselt a kezdetektől.

Hogy mit szerettünk legjobban ebben a projektben? Nehéz választani. Teljes szabadság, rendkívüli rugalmasság, és problémamentes logisztika volt végig jellemző a tervezési fázistól a megvalósításig. A kantint barátságos pasztellszínekkel dobtuk fel, így egy nyugodt, de mégis impulzív környezetet sikerült teremtenünk. A Pedrali székek újra hozták a megbízható minőséget, az olasz design pedig gondoskodik a jó érzetünkről is.

A nagyjából 250 fő befogadására alkalmas térben sikerült egy elegáns és egy lazább részt is kialakítanunk, így mindenki megtalálja a hangulatához leginkább passzoló sarkot, akár a délutáni kávéhoz, akár egy fontos üzleti ebédhez alkalmas helyre vágyunk.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.