Két olasz egy csárdában

Két olasz egy csárdában: a Berkel hazai nagykövete Gianni

Sosem tartottuk titokban, mennyire szeretjük az olasz dolgokat. De ki ne lenne odáig a friss parmezánért, a legkiválóbb habzóborért, vagy azokért a mesebeli tájakért?

A legjobb ízek és illatok világa magas minőségű technológiával és csúcsra járatott design érzékkel jár együtt – ezért is volt nagy öröm számunkra, amikor bejelenthettük, hogy a Berkel csodálatos sonkaszeletelőinek disztribútorai lettünk.

A műalkotásnak is beillő Berkel gépek pedig most megtalálták a hazai szócsövüket is: örömmel jelentjük, hogy GianniAnnoni lett a Berkel magyarországi nagykövete! Gianninál olaszosabb és professzionálisabb nagykövetet nem is kívánhatna magának a Berkel, úgyhogy emeljük a poharainkat (vagy habkönnyű sonkaszeleteinket) az együttműködésre!

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.