Samsung, Jászfényszaru

830 m2 étkező és 550 m2 konyhaterület: ekkora terekre kellett Császár Dórának és a Coninvest csapatának nemrég megterveznie a Samsung gyár új konyháját és kantinját a megrendelő kéréseinek megfelelően.

A tervező az inspirációt a koreai mintákból merítette, vidám színeket választva, hogy világos, élénk környezetben fogyaszthassák el ebédjüket a dolgozók. Fontos volt még a jó minőségű, strapabíró, kopásálló anyagok használata mindenhol a nagy forgalom miatt. A jászfényszarui gyár konyhájának felszereléséhez éppen ezért került a Coninvest hazai forgalmazásában lévő termékekre a választás. Az Angelo PO főzőgépei, valamint a csúcsminőségű holland UV-s elszívóernyő rendszer is kiválónak bizonyult a kipróbálás során. Ezen kívül egyedi asztalos bútorokat, lámpákat, az önkiszolgáló pultsort és a dekorokat is mi biztosítottuk.

A dizájn egyediségét az adja, hogy a háromféle ebédmenü színei (A, B, C) több helyen jelennek meg: bútoroknál, a falszíneknél és a lámpáknál is. A sorban állók már az ajtóban ki tudják választani, hogy melyik menüt szeretnék aznap fogyasztani, ha ez megtörtént, akkor csak az annak megfelelő színcsíkot kell követniük a gyors szerviz érdekében. A belső kártyás fizetési rendszernek köszönhetően pedig körülbelül két másodperc alatt kiszolgálják őket az étkező dolgozói.

Büszkék vagyunk rá, hogy a dizájn és a praktikum összhangba tudott kerülni, valamint hogy megrendelőnk is elégedett volt a kivitelezéssel.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.