Csendes feltöltődés a Balaton északi partján

A Casa Christa éttermének fogásai Coninvest konyhán készülnek

Balatonszőlős felett, Pécsely és Vászoly szomszédságában található egy birtok, amelyen a toszkán stílusban átalakított présházakat mandulafák ölelik körbe, és ahol az étterem konyhájának kialakításáért a Coninvest szakértői voltak felelősek. A Casa Christa toszkán bájjal fűszerezett balatonparti feltöltődést kínál baráti társaságoknak, pároknak, családoknak, és olyanoknak is, akik egyedül szeretnének egy kicsit kikapcsolódni egy gyönyörű helyen.

A Coninvest-tel folytatott közös munkáról Forrai Miklós tulajdonost kérdeztük.

Honnan jött a Casa Christa ötlete és miért pont Balatonszőlőst választották helyszínül?

„A Casa Christa koncepciója már régóta bennünk volt, a feleségemmel közösen álmodtuk meg. Balatonszőlőssel is régóta szemezgettünk, többször jártunk már itt korábban és nagyon megtetszett a hely energiája. A Casa Christában is ezt szerettük volna, hogy nyugodt, befogadó energiák várják azokat, akik eljönnek ide. A névadás is ezt tükrözi, amely egyben a feleségem előtti főhajtás.”

A Coninvest-tel hogyan kerültek kapcsolatba, miért őket választották az étterem munkálataihoz?

„Mirjamban elképesztően profi tulajdonost és cégvezetőt ismertem meg, nagyon meggyőző a szakmai tudása. A közös munka nagyon harmonikusan zajlott.”

Milyen elvárások mentén alakították ki a konyhát?

„Az építészeti adottságok miatt eléggé behatárolt területen kellett dolgoznunk, azonban sok segítséget kaptunk a Coninvesttől a kihívások megoldására. Az étterembe került berendezésekkel pedig maximálisan elégedettek vagyunk.”

Milyen ízek jellemzik a Casa Christa konyháját, milyen fogásokat kínálnak?

„Nemzetközi konyha, kifinomult tálalás. A konyhánk előremutató és trendi.”

A birtokon termő mandulát is felhasználják az ételek készítésében?

„Természetesen, a mandula a desszertek, sütemények mellett a főfogásokban is fellelhető, illetve a vendégeinknek is kedveskedünk egy kis csomaggal búcsúajándékként.”

A Casa Christa éttermébe többek között Angelo Po rozsdamentes acél konyhai berendezéseket, MKN SpaceCombi hőlégkavarásos kompakt sütő-gőzpárolót, Meiko UPSter mosogatógépet és Icematic jégkocka gyártó gépet is szállítottak a Coninvest szakértői.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.