Válaszd a kéket a „zöldért”!

Válaszd a kéket a „zöldért”! A Granuldisk újdonsága megérkezett

Egy háziasszony számára az egyik legjobb érzés, amikor a főzés befejeztével megterít a vendégeknek, végignéz a csillogó tányérokon, a makulátlanul kristálytiszta poharakon és még egy nem létező ráncot is elsimít a terítőn, megállapítva, hogy minden tökéletes!

Vendégeket várni mindig nagy izgalom, mert a cél az, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát. Ugyanez igaz a „nagyüzemi” méretekre is, hiszen egy szálloda, egy kórház, egy gourmet étterem, vagy egy iskola étkezdéje is a vendégeik maximális megelégedettségére törekszik. Vajon hogyan érhető el ez vágyott higiéniai szint a környezet károsítása nélkül?

A svéd Granuldisk vállalatról már írtunk korábbi cikkeinkben, sőt, Joyce Mattmann-nel, a vállalat regionális értékesítési vezetőjével is készült már egy interjú a feketeedény mosogatás témakörében. Joyce újra vendégünk lesz az idei Sirha kiállításon, ahol élőben is bemutatja a Granuldisk mosogatógépek működését. Ami most újdonság a korábbi mosogatási folyamathoz képest, hogy a vállalat ismét egy óriási lépést tett a fenntarthatóságért.

A Granuldisk legújabb innovációja: bio granulátum

A kis kék granulátumaikkal már eddig is csodákat műveltek a konyhában, viszont az új fejlesztéseknek köszönhetően ezek már 100%-ban foszfátmentesek, biológiailag lebomló növényi olajokból és ásványi sókból állnak. A bio granulátumok megszületését azonban számos kísérlet előzte meg, hiszen a cél a makulátlan tisztaság elérése környezetkárosító kemikáliák nélkül. A tesztek során megszületett a legoptimálisabb sűrűségű, méretű és formájú granulátum, ami a leghatékonyabban távolítja el az edényekre égett szennyeződéseket, valamint kiváltja a kézi erővel nem, vagy nehezen végezhető súrolási folyamatokat. Mellette biztonságban vannak az élelmiszerek is és akkor sincs probléma, ha egyet-kettőt megkóstolunk.

Arra viszont mindenképpen figyelni kell, sőt erre kifejezetten felhívják a vásárlóik figyelmét, hogy a gép rendszeresen fel legyen töltve elegendő mennyiségű granulátummal. A kifogástalan tisztaság érdekében ezt javasolják naponta ellenőrizni.

„Saving the planet is what we love to do.” – hangzik el szerényen a vállalat részéről, de ha belegondolunk, ezzel egy jóval nagyobb lépést tettek a Földünkért, hiszen aki általuk a mosogatógépeikkel zöldre vált, az biztos, hogy jelentősen csökkenti az ökológiai lábnyomát és remélhetőleg másoknak is jó mintául szolgál.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.