BudaWest Irodaház, Budapest

A BudaWest Irodaház gondolt egy merészet és a lehangoló, szinte mindig félhomályba burkolódzó vendégteret és pultrendszert mintegy két és fél hétig tartó munkálatok eredményeként átváltoztatta a önkiszolgáló éttermükben, amelyet az Eurest Étteremüzemeltető Kft. üzemeltet. A szürke beton járólaphoz tökéletesen illeszkedő friss, elegáns, letisztult formavilágú, északi stílust idéző, világos juharfahatású pultrendszerrel várják a hozzájuk betérőket.
 
Búcsút intettek a mintegy hat méter hosszú, rozsdamentes önkiszolgáló egyen pultnak, helyette izgalmas, több helyen megosztott, modern, világos faszínű pultokat állítottak hadrendbe. Mozgalmas és élménydús lett a vendégek számára az ételkínálat megtekintése, valamint az ebédhez a fogások önálló kiválasztása. Ráadásul a pultok feletti új, függesztett lámpasor segíti az ételek könnyebb szemügyre vételét, sokkal látványosabb, kellemesebb az összhatás és ínycsiklandozó megvilágításba helyezi a kínálatot.
 
Az elegáns, csupa üveg irodaház miliőjéhez, hangulatához és stílusához harmonizálva alakították ki az önkiszolgáló étterem új arculatát. Így történt ez az Eurest Kft. által üzemeltetett Office Garden 2 Irodaház önkiszolgáló éttermében is. Ennek a projektnek az kivitelezésével szintén a Coninvest kft-t bízták meg.
 
A most átadott BudaWest étkeztető helyen is a „szabad áramlás” elve alapján jöhetnek-mehetnek a különböző pultok között a vendégek. Két kasszával kibővítették a korábbi egy fizető egységet, így lehetőség nyílik arra, hogy ezentúl nemcsak a házban dolgozókat, hanem a környékbelieket is várják az új, látványos, világos, tiszta, kellemes összhatású, jó hangulatú, alapvetően a business vendégkört célzó önkiszolgáló étteremben.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.