Egy Meiko, amely Újpestre költözött

Egy Meiko, amely Újpestre költözött

Igazi sztárcukrász, mestere a szakmájának, a régi nagyok közül szinte az egyik utolsó mohikán. Kisujjában van egy-egy isteni krém, egy tökéletes fagylalt vagy akár újpesti cukrászdája közönségének egyik legnagyobb kedvencének számító Rákóczi krémesének receptje. Megtehetné, hogy otthon, babérjain ülve mereng egész nap, és a nyugdíjasok kényelmes életét éli, azonban ehelyett hetente többször kora hajnalban bemegy a műhelybe, ő nyitja a boltot.

Horváth Ferenc cukrász mester, a Horváth Cukrászda alapító-tulajdonosa (vagy ahogy sokan ismerik Horváth Eszternek, a Sugar!-lánc tulajdonosának édesapja) azt mondja, nem is tehet másként, hiszen hajnalonként imádott műhelyében a helye. Imád bekapni egyet-egyet saját műhelyében éppen kisült friss, meleg tepertős pogácsájából, belekóstolni az aznap készülő Rákóczi túrós habjába, lánya üzletláncának újpesti tagjában újhullámos édességeinek szín- és ízvilágában gyönyörködni.

Vadonatúj játékszer a Horváth Cukrászdában

Most egyébként Horváth úr beszerzett egy vadonatúj játékszert, egy Meiko csúcsminőségű mosogatógépet a műhelybe, ami mindent tud, ami csak a mosogatás körében elképzelhető, sőt, még annál is többet. De a hazai cukrászat doyenjét ismerve e munkát sem bízza a véletlenre: nyilván felügyeli majd minden nap legújabb szerzeményét, amiről egyébként a következőképp nyilatkozott, amikor kérdeztük, hogy üzemel a Meiko?

„Tökéletesen”- válaszolta. És ennél nagyobb elismerés nem is kell.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.