Ristorante da Mario Budapest

Olaszok a tulajdonosok és a séf is a konyhán, autentikus olasz az a gasztronómiai vonal, amit három éve folyamatosan képviselnek. Elsősorban Itáliából szerzik be a minőségi, eredet védett alapanyagokat, amelyekből ételeiket készítik. Ezek után természetes, hogy az olasz géptechnológia egyik „csúcsragadozóját”, az Angelo Po gépeit rendelték meg új látványkonyhájukba és ma már boldogan használják a Vécsey utcai Da Mario Budapestben.

A főszakács, Alessandro Arena alaposan körülnézett a géppiacon, mielőtt kiválasztotta volna a high-tech technológiájú gépeket (és persze meggyőzte a hely tulajdonosait, miért is ez a legjobb). Ugyanis olyan főzősziget volt az álma, amely legalább négy méter hosszú és két méter széles komplett főzőblokk, amilyet az Angelo Po Alpha 900 modelljeiből összeállítottunk, és így bőven elfér a gép gyomrában gyakorlatilag a teljes ételsor, amit naponta a vendégeinek készít. Emellett lényeges szempont volt az is, hogy kompromisszum nélküli légtechnika üzemeljen a konyhán – egész egyszerűen elege lett abból, hogy szűk helyen, nagyon melegben, korrekt elszívási lehetőség nélkül készüljenek roham tempóban az ételek.

Amikor végre a Da Mario Budapest tulajdonosainak lehetősége nyílott arra, hogy megvegyék a házban a konyha mögötti, megüresedett lakást, kitárulhatott a kis konyha szűk főzőtere, és teljes mértékben átalakíthatták benne a berendezést. A konyhában nincs sem csempe, sem fuga, így korszerű és higiénikusan tisztán tartható emelt, épített lábazatra kerülhetett mind a főzősziget, mind az azt körülvevő rozsdamentes hűtött, márvány fedlappal ellátott asztalok. Öntött epoxid padlózat került a talajra, amely szintén kiválóan takarítható, és ami lényeges: a sarkok is könnyen megközelíthetők és tísztíthatók, illetve, mivel az epoxid borításból jutott mindenütt az oldalfalakra is, így a konyha mindenütt ragyog.

A megnagyobbodott főzőterületet egy dupla étellift köti össze az alagsori részben lévő többi kiszolgáló helyiséggel, ahol az előkészítő helyiségek, a mindig helyben készített, friss tészta gyúrására szolgáló terület, valamint a cukrász birodalma és a külön mosogató részek is megtalálhatók.

A felső, főző szinten, az új légtechnikának hála – ez a főzősziget fölé felszerelt holland, nagyteljesítményű Vianen elszívóernyő érdeme – végre egészséges körülmények közt dolgozhatnak a konyhán.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.