Continental Hotel Zara, Budapest

Az UPSTER széria a MEIKO mosogatógépek legvagányabb, legfiatalosabb irányzata. Nagyon könnyű kezelni, a gyártó szerint “nem bonyolítja túl a dolgokat” a konyhában és percek alatt mégis profi munkát végez, ragyogóan tiszta edényeket hagyva maga után.

Azért szeretjük a Meikot, mert a professzionális termékeken túl, elnyerte tetszésünket cég filozófiája is, mindemellett látásmódjukra is külön felfigyeltünk, ami a gépek és az emberek közötti könnyed kommunikációra utal. Szerintük a bonyolult gépesítési folyamatok helyett a lehető legegyszerűbbé és a leghatékonyabbá kell tenni a gép és a kezelője közötti együttműködést, mintha a mosogatógépünk egy új csapattagunk lenne a konyhában. Fontos, hogy precíz legyen, ne foglaljon el sok helyet, kis törődéssel beérje és a legnagyobb konyhai pörgésben is lehessen számítani a villámgyors segítségére. Nos úgy tűnik, hogy a mi tesztjeinken is sikeresen vizsgázó MEIKO a piac tetszését is kezdi elnyerni, főleg az UPSTER széria termékei, melyek a mosogatógépek legvagányabb, legfiatalosabb irányzatai. Nagyon könnyen kezelhető, kerüli a bonyodalmakat, ergonomikus és akkor is minden makulátlanul tiszta lesz általa, ha csak nagyon kevés idő van a mosogatásra. Az Upster K mellett döntött az egyik partnerünk, a Continental Hotel Araz étterme is, akik elsőként vásárolták meg tőlünk “ új munkatársukat”. Ráadásul, amit a személyzet biztosan értékelni fog, hogy a gépek beépített hővisszanyerő rendszerrel rendelkeznek. A konyhában, ahol amúgy is rendkívüli a meleg, nem szokott kellemes lenni egy plusz hőtermelő gép, de ezt sikerült megoldania a gyártónak a víz és az energiafelhasználás csökkentése mellett is. A beltéri levegő minőségét tehát mindvégig kellemesen tartja, ami egy professzionális munkakörnyezetet is biztosít ezáltal. Az ötcsillagos választást mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a gépcsalád a fenti előnyökön túl környezetkímélő technológiával dolgozik, ezért is sorra nyeri el a különböző díjakat.

MEIKO. Kerüljük a bonyodalmakat! Legalább a konyhában.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.