Coninvest bútorok az Év Fenntartható Irodájában!

Az Év Irodája verseny Az Év Fenntartható Irodája 2020 győztese az Agora – bp iroda lett, ahova a Coninvest szakértői teakonyha berendezést, bárpult berendezést és bútorokat, többek között asztalokat, foteleket és bárszékeket is szállítottak.

A fenntarthatóság számunkra olyan szempont, amely nem kérdés, hogy az egyik elsődleges kell, hogy legyen, bármilyen projektünkről is legyen szó. Hisszük, hogy csak így lehet előremutató, valóban 21. századi tereket létrehozni.

Az Agora Hub épületében található irodába előremutató és innovatív technológiák kerültek beépítésre, amelyek növelik az iroda fenntartható üzemeltetését. A fenntarthatóságra való törekvés a felhasznált természetes alapanyagokban, így a Coninvest szakértői által kiválasztott natúr fából készült vagy eco bőrrel kárpitozott bútorokban is megjelenik.

Megtiszteltetés volt számunkra részt venni az Agora – bp iroda projektjében, gratulálunk a díj elnyeréséhez!

Belsőépítészeti tervezés és kivitelezés: DVM Group

Belsőépítész projektvezetők: Kiss Ida, Tóth Tímea

Belsőépítész munkatársak: Fürnstáhl Anett, Szabó Attila, Szádvári Andrea, Kovács Tamás

Belsőépítészeti közreműködők: Horváth Domonkos, Mórucz László, Péter Csenge, Zsidek Gergő

Kivitelezés munkatársak: Meskó Zoltán, Garamvölgyi Csaba, Szabó-Dani Mariann

Belsőépítészeti vizualizáció: DVM Group, Meszes Csanád, Lukács Stefán, Kovács Mátyás, Süttő Réka

Környezettudatos tanácsadás: DVM Group, Apró Diana

Fotók: Hlinka Zsolt

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.