Bisztró és találkozóhely a nap 24 órájában nyitva

Idén tavasszal nyitott meg Budapesten a H-Hotels.com első, német nyelvterületen kívüli egysége, a H2 Hotel Budapest, melynek étterme, a H2 Hub részére a Coninvest több konyhai berendezést, reggeliztető pultot, pizza kemencét, Meiko mosogatógépet is szállított. A H2 Hotel Budapest étterméről és a Coninvest-tel folytatott közös munkáról Sieber Anita szállodaigazgatót kérdeztük.

Mi a H2 Hotel Budapest éttermének különlegessége?

A városnézésnél, egy látnivalókkal teli programnál mindenkinek megvan a saját tempója. Az is előfordulhat, hogy a tervek spontán megváltoznak. Ezért jó, ha tudjuk, hol haraphatunk valami finomat vagy hol kaphatunk bármikor meleg ételt: a H2 Hotel Budapest étterme éjjel-nappal nyitva tart és várja szállóvendégeinket és az utcáról betérőket egyaránt.

Ugyanakkor a H2 Hub nemcsak egy bisztróétterem, hanem a szálloda népszerű találkozási pontja is. Friss harapnivalók vagy egy élénkítő kávé mellett itt megtervezhető egy városnéző kör, illetve a H2 Hub ismerkedési lehetőséget is nyújt a többi vendéggel. A széles idősávban elfogyasztható reggeli lehetővé teszi, hogy egyénileg tervezze meg napját a vendégünk, az önkiszolgálásnak köszönhetően pedig várakozni sem kell – függetlenül attól, hogy melyik napszakban, nappal vagy éjszaka érkezik az étterembe.

Hogyan kerültek kapcsolatba a Coninvest-tel? Miért őket választották?

A H2 Hotel Budapest nyitásában szorosan együttműködött az épület tulajdonosa és a H-Hotels lánc. Egy német konyhatechnológiai cég tervezte meg a budapesti épület konyháját, mely tervek alapján a tulajdonos felkérésére a Coninvest „honosította” a terveket, hogy azok minden szabályozásnak megfeleljenek.

Látván a profi munkát és hozzáértést, a H-Hotels projekt csapata a Coninvest-et kérte fel a végleges kivitelezésre is.

Hogyan zajlott a közös munka, a megfelelő konyhai berendezések kiválasztása?

A közös munka folyamán is a támogatást a profizmus és a flexibilitás jellemezte. Mi a H-Hotels részéről felvázoltuk, milyen technológiában gondolkodunk, milyen eszközökkel, gépekkel dolgozunk a lánc többi tagjában, a Coninvest pedig ezeket a műszakilag top színvonalú elvárásokat azonnal tudta számunkra prezentálni. Ezt megfelelő tanácsadással kiegészítve, a magyar szabályozásokra szabottan tudták számunkra kivitelezni.

Mennyire elégedettek az új berendezésekkel?

Ugyan még a jelenlegi időszakban nem tudtuk a 100%-os kapacitásokat tesztelni, de amit eddig láttunk, az abszolút elégedettségre ad okot.

Mi volt a legemlékezetesebb pillanat a projekt, a közös munka során?

A gyors reakciók, a flexibilitás, a profi hozzáállás, az elérhetőség, maga a kivitelezés, mindez jó hangulattal és gyorsasággal körítve. Köszönjük!

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.