Cenzúra nélkül

Cenzúra nélkül

Marvin Gauci a tulajdonosa annak az étteremnek, amit igazából nem lehet leírni, sem elmesélni, oda el kell menni ahhoz, hogy tudjuk, ez nem a fine dining-ról szól. Egy gardrób ajtón át átutazzuk a fél világot a vacsora közben, ahol nem csak az ízérzékeink, hanem a vizuális képi világunk is megtelik tartalommal. Ez az Uncensored, egy bakancslistás hely. A Sirha kiállítás után így nem volt kérdés, hogy hol kápráztassuk el a partnereinket és emellett magunkat is. Ajánljuk mindenkinek, aki valami igazán különlegesre vágyik.

Mindenki szuperlatívuszokban beszél a helyről. Mi a titka a sikernek? A jó megközelíthetőség? Az ismert lokáció? A moziélmény szolgáltatás? Vagy ezek kombinációi?

Az Uncensored nem jellemezhető úgy, mint egy klasszikus fine-dining étterem. Többről szól, mint gasztronómia, étterem vagy egy különleges vacsora. Az Uncensored inkább egy kulináris út, amelyen egy este alatt több ország gasztronómiai, kulturális és ízvilágába teszünk egy izgalmas utazást az audiovizuális elemeknek köszönhetően.

A vacsora alatt a vendégeknek lehetőségük van egy este alatt végigkóstolni a világ ízeit, miközben filmet nézhetnek az adott ország kultúrájáról. Honnan eredt ez a zseniális ötlet?

Foglalkozásomból eredően mindig lehetőségem volt arra, hogy sokat utazzak, és megismerkedjek a nemzetközi gasztronómia ízeivel és technikáival. Az utazás legalább annyira szenvedélyem is, így mindig is szerettem volna valami olyat létrehozni, amelyben bemutathatom a világnak és a világ konyháinak sokszínűségét és azok szépségét. Az Uncensored egy olyan – számomra is – egyedi projekt volt, ahol mindezt ötvözni tudtam, mindamellett pedig valami újat teremteni is azoknak az embereknek, akik valami különlegesre, valami megszokottól eltérő gasztronómiai élményre vágynak.

A Coninvest-tel már korábban is együtt dolgoztak, nem csak az Uncensored, hanem a Caviar&Bull étterem konyhája kapcsán is. Mesélne esetleg kicsit bővebben ezekről a munkákról?

Természetesen: mindkét étterem, a Caviar& Bull Budapest és az Uncensored esetében is volt lehetőségem a Coninvest-tel együttműködni, akik az éttermek konyhájának belső kialakításáért feleltek, és a projektek során mindig tökéletesen megvalósították az általunk elképzeld koncepciót.

A projekt során mi volt a legjobb élménye? Kiemelne egy kedves vagy emlékezetes pillanatot, ami a Coninvest-hez kötődik?

Egy ilyen projekt esetében a legjobb tapasztalat az, amikor elkészül a projekt, és mindkét fél számára megvalósul az, amit elképzeltek. Nekem ez volt a legjobb tapasztalat az együttműködés során.

Honnan ered az Uncensored elnevezés? Talán arra utal, hogy cenzúrázatlanul élhetünk át az étteremben kulináris élvezeteket?

Az étterem elnevezésén a “HiddenRoom” és az Uncensored között mérlegeltünk, utalva arra, hogy valami exkluzív, titkos éttermet jelöl. Végül az Uncensored-ra, azaz “cenzúrázatlan”-ra, „cenzúra nélküli”-re esett a választásunk, hiszen egy olyan gasztronómia utazást kínálunk, ahol sem az ízekben, sem a fantáziában nincs határ vagy korlát.

Miért pont Magyarországon nyit egy külföldi üzletember ilyen típusú éttermet? Milyen várakozások vannak ezek tekintetében a jövőre nézve?

Szeretem Budapestet, és látom benne a potenciált. Az utóbbi években a külföldi turisták egy igen kedvelt utazási központjává vált, teret adva egyre több gasztronómiai projekt megvalósításának. Nem árulok el azzal nagy titkot, hogy az egyik újabb projektemet is ismét itt tervezem.

Vannak esetleg jövőbeni tervek a Coninvest-tel? Hasonlóan titkosak?

Jelenleg már tárgyalási fázisban van a következő projektünk, amelynek terveit hamarosan véglegesítjük. Természetesen amint ezek elkészültek, akkor tudunk beszélni a következő lépésekről.

Mit gondol a magyar kultúráról? A konyháról, az emberekről, a szokásokról?

Kezdetekben nem tagadom, nem volt egyszerű a kommunikáció tekintettel a kulturális különbségekre. A nemzetközi tapasztalataimból tanulva azonban itt is sikerült megtalálnom azt a közös nyelvet, amivel mindig áthidalhatóak ezek, akárhol is jár az ember.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.