Coninvest Évindító

A tavalyi évünk számos mérföldkővel volt tele: új helyek megszületésének lehettünk részesei a fővárosban és azon kívül is, kisebb és nagyobb konyhák, gyönyörű cukrászdák, gyárak és üzemek menzáinak kivitelezéséről mesélhettünk. 2022 is rengeteg izgalmat tartogat számunkra, már alig várjuk, hogy mindenről beszámolhassunk, ami idén nálunk és velünk történik. Ezekből ad egy kis ízelítőt Kertész Mirjam, a Coninvest ügyvezetője és alapító tulajdonosa:

„Januárban az idei évünk legnagyobb konyhájának beüzemelési munkálataival kezdtünk. A Bosch Campus II 2500 adagos menzájáról van szó. Folyamatosan fogunk itt dolgozni legalább 2-3 hónapig. Mellette építünk egy 4 csillagos szállodai konyhát februárban az M5-ös autópálya inárcsi pihenőjében, a Flow Hotelt. Közben egy gyönyörű design konyhát készítünk a XI. kerületben egy privát villában. Az ide kerülő Marrone főzőblokk pár hétig megtekinthető a bemutatótermünkben Budaörsön. Rengeteg más, kisebb-nagyobb projektünk van előkészítés, építés és utómunkálatok alatt. Ígérjük, hogy elkészültükkor fotókkal, szövegesen és ha lehet, szóban is beszámolunk róluk.

Nagyon izgalmas rendezvényeink lesznek. Márciusban ott leszünk a Sirha kiállításon, és nemcsak egy egyszerű standdal jelenünk meg, hanem a Budapest Desszert és Közétkeztetési Verseny helyszínét is mi rendezzük be. 6 verseny konyhabox és a központi mosogató lesz itt Coninvest. Eközben a szervizünk a Bocuse d’Or európai döntőjén segédkezik majd, biztosítják a Convotherm sütők biztonságos működését.

Továbbra is célkitűzésünk, hogy a szakmában minél több mindenkit ismertessünk meg a fenntartható konyhatechnológiákkal. Olyan beszállítóinkkal, mint a német Meiko vagy a svéd Granuldisk a legújabb, legmodernebb mosogatási technológiákat kínálják. Gépeikkel már nem csak poharakat és tányérokat tudunk elmosogatni, az edényekre és más eszközökre is gondoltak. A készülékek használata radikálisan csökkentik a víz, vegyszer és energiafelhasználást. Ez kevesebb pénzt, időt, embert vesznek igénybe.

De minden csodás projekt, esemény mellett számunkra idén a legizgalmasabb mégiscsak az új székházunk épülése Sóskúton. Terveink szerint ősszel át is költözünk. Addig viszont rengeteg a tennivalónk. Különleges alkalom ez nekem is, hogy kivételesen ügyfélként éljem meg mindazt, ami egy ilyen projekt megvalósulása során történik. Megálmodni egy épületet, amiben minden a 21. század elvárásainak felel meg. Váratlan akadályokba ütközni. Dönteni és megint dönteni. Látni, ahogy az elképzelés valósággá válik. Végre a Coninvest irodájában megmutathatjuk mindazt, amit 30 éve képviselünk.”

A Coninvest Évindító itt is meghallgatható:

 

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.