Diamant Hotel – Duna-Korzó étterem, Dunakiliti

Interjú Fejes Gergővel (Plusdesign stúdió, www.plusdeisgn.hu) a vadiúj hotel átalakítási munkánk kapcsán.

Mi volt a Diamant Hotel megrendelői kívánsága?

Az elképzelés a teljes szálloda felújítása volt, egészen pontosan a közösségi tereké, mivel a szobákat néhány évvel ezelőtt már felújították. Több tulajdonosváltásnak köszönhetően a közösségi terek az évek során különböző designt kaptak. Ehhez képest kellett egy összefogott, egységesített designt kialakítanunk: választásunk stílusban az industriálisra és vintage-re esett, ez jelenik meg a hotel lobby, bár, étterem és reggeliztető részeiben.

Volt, ami kihívást jelentett a megvalósításnál? Ha igen, hogyan sikerült ezzel megbirkózni? 

A kivitelezés alatt léptek fel nem várt problémák, meglepetések a szálloda többszöri átépítése miatt.  A tervezésnél részben szabad kezet kaptunk, a megrendelő korábbi munkáink miatt megbízott bennünk. Az alapvető kívánságokat és funkciókat a költséghatékonyság elve mellett terveztük meg, mellőztük a drága anyagokat. Örülök, hogy látványterveink egy az egyben megvalósultak: minden úgy nézett ki a végére, mint a 3D látványainkon.

A Coninvest a technológiai oldalról segítette a projekt megvalósulását. Hogy néz ki egy ilyen együttműködés, mi a pontos munkamenet? 

A belsőépítészeti látványtervek mellé mi egy bútorozási alaprajzot, illetve az egyedi bútorokat is megterveztük. Szerződés után a cég felkeresett minket, sikeresen végigbeszéltük az esetleges tervezési kérdéseket, irányokat, valamint a Coninvest beépítette a technológiát.

Milyen volt a közös munka a Coninvesttel? 

Könnyen, gyorsan, flottul működött minden. Örülök, hogy olyan megoldás született a költséghatékonyság nevében, amelyben nem sérült a belső design. Közösen olyan kiváló anyagokat tudtunk alkalmazni, amelyek teljes mértékben azonosak voltak az eredeti elképzeléseinkkel.

Lehet tudni mi az, amin most dolgozol? 

Luxus magánklinikákat tervezünk, villa épületekben. Most adjuk át a napokban az AVALON parkot, ahol rengeteg funkció egyesült több épületben: szálloda, sörház, konferencia épület, gokart épület és egy olasz étterem.

Ha három szóban kellene jellemezni a munkád, mi lenne az?

Funkció, design, költséghatékonyság.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.