Grillezés mesterfokon
1969 – Az év, mikor Julia és Josep Armanqué a barcelonai Pineda de Mar-ban elkészítette első grilljét és megszületett a Josper.
Faszénen sütés a legmagasabb minőségben
Hagyományok vegyítve az innovatív megoldásokkal. A Josper ikonikussá vált kemencéi óriási sikereket értek el, a legismertebb márkává tették kategóriájában.
Az elmúlt években megjelentek a nyitott égésterű grillek is a márka kínálatában, hogy még gazdagabb ízélményben lehessen része a füstös íz rajongóinak.
Ha már füstös íz, legyen egyszerű – Alto-Shaam Smoker
Beltéri füstölő egység, ha egy kis plusz ízt adnál az ételeidnek, de nincs hely grill egység kialakítására.
Töltsük együtt a jó időt! Együnk minőségi és ízletes ételeket! A Coninvest Street Food & Grill prospektusa megtekinthető az alábbi linken: Street Food & Grill prospektus