Egy év tele mérföldkövekkel – Kertész Mirjam értékel

Eltelt egy újabb év, és újabb mérföldkövekhez érkeztünk el a Coninvest életében.

Cégünk élete szempontjából a legkiemelkedőbb mind közül cégközpontunk alapkőletétele volt idén novemberben. Lassan egy évtizede tervezgetjük, álmodozunk róla.

Utazásaink élményéből született.

Az hogy egy autópálya melletti raktárban és irodaházban gondolkodunk, olaszországi útjainknak köszönhetően született meg, mint gondolat a fejünkben. Ki nem utazott még a Velencét és Milanót összekötő A4-es autópályán, ahol cég céget ér, többezer autó halad el előttük, egy ilyen lokáció pedig óriási reklámértékkel bír. Új irodánk belső tereinek megalkotásában és kialakításában viszont a skandinávok tették ránk a legmélyebb benyomást. Négy évvel ezelőtt látogattuk meg a Granuldisk új irodaházat Malmöben. Akkor teljesen meglepett minket, hogy az egybefüggő OpenOffice terek helyett kicsi, egyszobás, kuckósabb irodákban ültek a kollégák. A saját életterükben, aurájukban csendben, zajoktól mentesen, minimalizálva a zavaró tényezőket. Az open space-ek a nagy közösségi terek voltak, amiket megbeszélésekhez, kávézásra, reggelizésre, vagy akár telefonálásra használtak. Ez volt a terepe a meetingnek, ötletelésnek. De amikor érdemi munka folyt, mindenki visszahúzódhatott a saját kis kuckójába, amit természetesen gyönyörű hatalmas nagy üveg falak és ajtók határoltak, vizuálisan nem kirekesztve az illetőt, de mégis leválasztva őt. Terveink szerint egy év múlva egy hasonló térbe költözhetünk majd be, és a Coninvest 30-ik évfordulóját már az új helyünkön ünnepelhetjük.

Ha visszatekintek 2021-re, megállapítom, hogy nagyon eredményes volt. Akiket korábban megszólítottunk, azoknak mind építettünk kisebb vagy nagyobb konyhát. Születtek új helyek a fővárosban és azon kívül is, rengeteg a Balatonnál, éttermek a fine dining szegmensben, de nem csak abban. Megvalósítottunk rengeteg gyönyörű cukrászdát, szállodai konyhát, gyárak, üzemek menzáit, és dolgoztunk az egészségügynek is. Folyamatos volt a munkánk az üzletláncokban, öröm, hogy elindult új piacunk: az igényes street food piaca. Alig győzzük lefotózni, megírni és megfilmesíteni ezt a rengeteg új, csodálatos referenciát. Különösen izgalmasak azok a magán megkeresések, akik már az ipari konyha minőségét, dizájnját, formavilágát, robosztusságát akarják otthonaikban tudni. Több ilyen projektet is levezényeltünk különböző árkategóriában és terjedelemben.

Óriási öröm látni mekkora hódítása volt a gasztroforradalomnak Magyarországon, és hogy milyen keresetté váltak a konyhai eszközök, gépek, technológiák.

Kívánom, hogy ezek segítségével sok örömet leljünk a közös főzésekben, étkezésben és sok egészséges és ízletes étel készüljön a Coninvest konyhákon szeretteinknek, barátainknak, kollégáinknak, vendégeinknek.

Ne feledjük soha! A főzés öröm!

Kertész Mirjam

Coninvest alapító-tulajdonosa

 

A projekt a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében a Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság által meghirdetett A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című felhívás keretén belül megítélt feltételesen vissza nem térítendő 134,55 millió forint támogatási összegnek köszönhetően valósulhat meg.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.