Egy noszvaji présház újkora

Egy noszvaji présház újkora

Lehet Budapesten, lehet a Balaton-felvidéken vagy akár Noszvajon is az a hely, ahol egy elképzelés megvalósul. A távolság csak egy tényező, ettől még a tervek valóra fognak válni, bárhol is legyen a célpont. A Coninvest egy nagyon izgalmas munkájáról osztunk meg most részleteket, természetesen képekkel illusztrálva.

Présházból közösségi tér

Egy lelkes fiatalember gondolt egy merészet, megvásárolt egy régi, 180 éves présházat saját használatra, de aztán a helyből másfél év alatt egy hangulatos közösségi tér lett, kis szeparált részekkel, modern konyhával, álomzöld bársony bútorokkal.

A tervezés gyönyörűsége

Minden apró részletet többször egyeztettünk, mert a legfontosabb szempont az volt, hogy a falakat eredeti formájában hagyjuk meg. A falakon 4-5 cm vastagságban állt a penész, ezek alatt volt az a tufaréteg, amit a vaskő évszázados “munkássága” során gyönyörűen megfestett. A terrakotta minden árnyalatában pompázik a fal, így az egész enteriőr szinte az autentikus fal köré idomul, nem elnyomva, hanem inkább kiemelve annak szépségét. Így a padlót borító mészkőburkolatok is erre a színvilágra erősítenek rá, ahogyan a bútorok zöldje is ezt a hatást teszi még lenyűgözőbbé.
A gyönyörű épület egyébiránt a festői szépségű Imányi pincesoron található. A lokáció sem véletlen, hiszen Juhász László, aki a projekt megálmodója, előszeretettel mutatja be vendégeinek a helyi borok szépségeit is, elidőzve időnként az egyedileg tervezett fatüzelésű kandallótűz ropogása mellett. A boltíves bemélyedéseket is megtartottuk, látványelemként egy kősonka és egy márványból készült sajt díszíti ezeket a kis tereket. A modern konyha voltaképpen a helyi kiszolgálója saját vállalkozásának, ami egy húsfeldolgozó üzem. Cége termékeinek rendszeresen rendeznek bemutatókat is ebben a csodálatosan egyedi épületben, ahol természetesen a minőségi sonkákat is a minőségi Berkel szeletelőnk szeli a vendégeknek.

Nagyon hálásak vagyunk ezért a projektért Juhász Lászlónak, munkájában további sikereket kívánunk ezúton is!

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.