Berkel Balettcipőben

Berkel Balettcipőben

A Sonkamester Balettcipő-je az Etyeki étterem belvárosi kis ékszerdoboza. 1948-ban egy balerinának készült e művész kávéház, 2 percre az Operától. Aztán sok mindent átélt, még kocsma is volt egy időben, de ma már – hála új tulajdonosainak – egy olyan helyről van szó, ahol a finom részletekre is maradt kellő türelem és odafigyelés, kezdve a színvilágtól az anyaghasználaton át a családias légkörig.

Az új Balettcipő megőrizve az igazi, szívélyes vendéglátás hagyományait, egy kis “falu a város szívében”.  A nyitás előtt is ezt a szlogent kapta a hely és a visszajelzésekből mára kiderült, hogy sikerült megszolgálniuk ezt a kedves címet. Az etyeki Sonkamester lényegében “beköltözött” a belvárosba, hogy az állandó vendégeik – és persze a turisták is – hozzájuthassanak a finom sonkáikhoz és egyéb termékeikhez Budapesten is.

És itt jött a képbe valahogyan a Coninvest által képviselt Berkel márka is, hiszen egy ilyen gyöngyszem nem éri be a Berkel minőségnél kevesebbel, ha a sonkáról van szó.

Az új Balettcipőbe első látásra beleszerettünk. Világoskék és krém színei a nyers fa kiegészítésekkel provance-i hangulatot árasztanak, melynek a piros Berkelszeletelőgépeink tökéletes kontrasztot adnak. A babaház belső ettől a sorszámozott, kézzel készített Berkel darabtól még kedvesebb, még egyedibb, még családiasabb hangulatú lett, hiszen ahogyan a Berkelnél is, itt is egy családi összetartás az, ami a szilárd alapját adja eme vendéglátásnak.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.