Egy újabb igényes Coninvest konyha egy vidéki szállodában

Gyönyörű helyen, Budapesttől 25 km-re, a Visegrádi-hegység szívében található a Cardoner Hotel és Konferenciaközpont, a jezsuiták szállodája, mely idén októberben megnyitja kapuit a kirándulni vágyók és üzleti utazók előtt egyaránt. Az épület felújítási munkálatai 2021-ben kezdődtek meg. A hotelnek Gauland András konyhatechnológus tervei alapján a Coninvest csapata építette meg az új konyháját.

A képeken és felvételeken egy teljesen elektromos modern konyha látható, melynek a központi főzőszigete épített és csempézett betonlábazatra állított AngeloPo ICON9000 moduláris főzőegységekből áll. Így kiküszöböltük a gépek alatti takaríthatatlan 15 cm magas hézagot. Ezek azok az apró trükkök és fortélyok, melyek egy konyha tisztán tartását és rendszeres napi takarítását megkönnyítik.

Az oldalfalakon találjuk a munkafelületeket, az AngeloPo kombipárolót és a Rational multifunkcionális billenőserpenyőt. Ezek a készülékek nagyon limitált helyen vagy kevés munkaerő mellett is segítenek biztosítani a konyha produktivitását és az egyenletesen magas minőségű ételek készítését.

Az ernyőkben a porral oltó rendszer fejei láthatók, melyeket 50 kW teljesítmény felett mindig kötelező kivitelezni és engedélyeztetni. Professzionális külső aggregátorokra szerelt hűtőkamra rendszer és előkészítők teszik teljes egésszé a termelő egységet.

Egy újabb igényes Coninvest konyha egy vidéki szállodában!

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.