Élőben jelentjük: Granuldisk Live Wash

Élőben jelentjük: Granuldisk Live Wash

Nemrég újra megmutathattuk, mire is képes a mosogatógépek szuperhőse, a Granuldisk.

Gyorsabban és energiatakarékosabban

A svéd innovációt ezúttal is Joyce Mattmann képviselte, aki élőben is bemutatta a Granuldisk szupererejét és képességeit. Megcsodálhattuk, hogy az edények mosogatásához – a granulátumos technológiának köszönhetően – a megszokotthoz képest jóval kevesebb vizet, energiát és vegyszert kell használni. Mi több, a kombinált mechanikai támadás és hőhatás eredményeképp néhány perc alatt tisztulnak meg az edények és serpenyők. Bizony, a Granuldisk használatának köszönhetően átlagosan 2 órával rövidül le a napi mosogatással töltött idő, az energiafogyasztás 54, míg a vízfogyasztás 50%-kal is csökkenhet.

Győződjenek meg róla saját szemükkel –várjuk az érdeklődőket budaörsi stúdiónkban!

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.