Helló vidék!

Huszonhét éve a konyha a szenvedélyünk. Rajongunk a szépen megmunkált konyhapultokért, a modern gépekért, az új technológiákért, és szeretünk lehetetlennek tűnő kihívásokat teljesíteni. Az évek alatt mindig a komplexitásra törekedtünk, így egy megbízás ma már nem áll meg a konyhai tervezésnél és kivitelezésnél, hanem kiegészül a belsőépítészettel, a szerviz- és karbantartási szolgáltatásunkkal. Nyitottunk új piacok felé is, ezáltal a Coninvest cégcsoport ma már a retail üzletág területen is meghatározó szereppel bír.

Papp Tibor cégvezetőt kérdezzük, hogyan látja jelenleg a cég helyzetét, jövőbeli terveit, irányait.

Hogyan értékeled a Coninvest helyzetét?

Köszönöm, rendben vagyunk. A tavalyi évben kiemelkedő sikereket értünk el minden üzletágunkban, illetve véghez vittük a Coninvest cégcsoport szerkezeti átalakítását, mely a következő évek fejlődésének az alappillére lesz.

A 2020. év eleje nagyon erősen indult számunkra, ráadásul az elmúlt három hónapban különösen nehéz feladatok, új kihívások és rengeteg munka terhelte a vállalatvezetők mindennapi életét.

Jelenleg azt tudom mondani, hogy szinte teljes gőzzel dolgozunk, illetve a megfelelő kapacitással dolgoztunk a korlátozások ideje alatt is. Természetesen mindvégig szem előtt tarottuk a munkatársaink egészségügyi biztonságát.

Az volt a fő célkitűzésünk, hogy egyetlen partnerünket és munkatársunkat se hagyjuk magára. Sokat kommunikáltunk a lehetséges csatornákon, illetve minden megrendelőnkkel közösen alakítottuk ki azokat a válság szülte projekt megállapodásokat, pénzügyi konstrukciókat, melynek segítségével közösen, és talán már azt tudom mondani, hogy sikeresen átvészeltük az elmúlt időszakot.

Elképesztő, hogy ebben a krízishelyzetben – amikor a legtöbben pánikszerűen lehúzzák a rolót –  a Coninvest szinte szárnyal, egymást követik az új megbízások, melyek közül láthatóan egyre több a vidéki projekt is. Mi lehet ennek az oka?

Kecskemétiként soha nem tettem különbséget egy budapesti és egy földrajzilag távolabbi, úgymond vidéki megbízás között, hiszen mindegyiket a legjobb tudásunk szerint végezzük el. Nagyon tudatos üzleti terv és stratégia alapján dolgozunk és építkezünk nap mint nap. A budapesti és Pest megyei munkák, projektek száma az utóbbi időben sem csökkent, viszont ma már a forgalmunk közel 40%-át a vidéki területekről származó feladatok teszik ki. Coninvest-es autóink egyre többször megfordulnak a Balaton-felvidéken, neveket is említve például a Tarányi-présházban, melynek a konyháját mi terveztük és szállítottuk egy kis belsőépítészeti tervezéssel is kiegészítve. Említhetem még a Silverine Lake Resort Hotelt Balatonfüreden, vagy egy új projektünket, amiről még részleteket nem árulhatok el, csak annyit, hogy szintén a Balatonhoz kapcsolódik. A nagy szállodaláncok vidéki egységeinek fejlesztésében is részt veszünk – Danubius Hotels, Hunguest Hotels – ezek közül szívesen emelem ki a balatonfüredi Hotel Marina belsőépítészeti felújításait.

Megerősítve jelenlétünket, az idei évtől kiépítettük a Balaton szerviz szolgáltatásunkat.

Dunától keletre tekintve, Gyöngyösön épp most fejeződött be a Bori Mami Étterem teljes konyhai átalakítása, ami szintén egyik kiemelt referenciánk lesz. Mindenkinek ajánlom, látogasson el ide! Hasonlóan szép projektjeink, de már gyárüzemi területen, a GIANT és a B.Braun Magyarország gyöngyösi üzemeinek új étterem és kantinkialakításai. Jelenleg kivitelezés alatt áll egy Tisza-tó melletti, sarudi és egy kiskőrösi étterem is. Ígérem, mindkettőről fogunk olvasni még az idei szaklapokban! Helló vidék!

Koncentráltok még más városokra is? Mely települések vannak még fókuszban?

Mivel kecskeméti születésű vagyok, engedd meg, hogy ezzel kezdjem a felsorolást, hiszen az ottani Mercedes gyár központi konyhájának és étkezőjének kiépítése egy korábbi meghatározó munkája volt a cégnek, amit én is büszkén mesélek otthon.

Veszprémben csak idén három projekten dolgoztunk, köztük a Siemens gyártelepein komplett konyha- illetve mosogatástechnológia telepítésével, de remélem, hamarosan miskolci és debreceni munkákról is beszámolhatok.

Mennyire jelent gondot a logisztika? Itt ezalatt a nagyobb távolságokat értem. Hogyan menedzselitek ezt a gyakorlatban?

A logisztikai feladatokkal nincs különösebb gondunk, az egész ország területét tudjuk fedni saját vagy alvállalkozói erőforrásokkal. Ami mára már különösen nagy kihívást jelent, az a helyszíni szerelések, projekt kivitelezések szervezése és végrehajtása. Az egész területért Kovács Dénes kollégám felel és biztosítja azt a „Coninvest” kivitelezési színvonalat, amit a mi megrendelőink – illetve mi magunk is – elvárnak tőlünk.

Mennyire igényel más típusú figyelmet tőled egy vidéki projekt? Milyenek az ügyfélkapcsolatok? Vannak különbségek és hasonlóságok, összehasonlítva egy pesti megbízással?

Mindig szívesen megyek vidéki tárgyalásokra, könnyen tudok azonosulni a környezettel és jó kapcsolatot teremteni bárhol a vidéki Magyarországon. Talán ami kicsit más, hogy egy-egy tárgyalás alkalmával több időt fordítunk a partnerünkkel egymás és az aktuális beruházás történetének, üzleti céljainak megismerésére. Ezt követően az üzleti rész már pár perc alatt megbeszélhető…

 A Coninvest részéről úgy viszonozzuk a bizalmat, hogy lehetőséget biztosítunk a projekt bemutatására a kommunikációs csatornáikon, kapcsolatfelvételt a szakmai szervezetek irányába.

Általánosan mondhatom, hogy a Coninvest ügyfélkapcsolatok abban különlegesek, hogy nem fejeződnek be az átadás-átvételi eljárással, inkább ott kezdődik egy hosszútávú üzleti/ baráti együttműködés és közös kommunikáció.

Milyen tervek vannak még 2020-ra? És a jövőre nézve?

A 2020. évi cégbemutatónkban megjelent egy kép, egy új irodaház, raktár, oktató- és bemutatóterem koncepció, a homlokzatán Coninvest felirattal. Ez most a következő időszak legnagyobb kihívása részünkre.

Van kedvenc idézeted?

„Küldetésünk egy olyan B terv megalkotása, amely egyszerre szolgálja az emberek, a bolygónk és a profit érdekeit. Az A terv, amelyben a vállalatokat egyedül a nyereségtermelés érdeke vezérli, ma már elfogadhatatlan.”

Richard Branson: A Virgin-módszer

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.