Séfműhely Bernáth Józseffel

Séfműhely Bernáth Józseffel

Mindig igazi ünnepnap, amikor egy fantasztikus séf a Coninvest háza táján mutatja be tudását.

A Séfműhelyt azért is keltettük életre, mert fontosnak tartjuk, hogy a szakma legjobbjaitól tanuljunk, megismerjük az ételhez való hozzáállásukat, inspirálódjunk, újdonságokkal és ötletekkel felvértezve vágjunk bele a soron következő menüsor összeállításába. Bernáth Józsitól pedig ezt mind meg is kaptuk, sőt még ennél többet is, hiszen a Séfműhely neki köszönhetően legutóbbi eseménye egy nagyon jó hangulatú tészta workshoppá kerekedett. Volt meglepetés bőven, hiszen a menüsort elnézve klasszikusan magyaros ételeket vártunk a séftől, ehelyett olyan újhullámos inspirációkat kaptunk, hogy április közepe óta vágyunk vissza Bernáth Józsi konyhájába.

Borsólevesbe szánt csipetke készítéssel indult a nap, majd terítékre került maga a borsóleves is, ami vajjal készült, a tetejére pedig roppanós és zsenge cukorborsó héj került. Másodiknak paprikás krumplit készítettünk, persze ezt sem úgy, ahogy a nagymamánktól láttuk: a vendégek által készült tésztát beleforgattuk egy krumplis, hagymás szószba, majd egy húsvilla és egy tányér segítségével hengert formáltunk a spagetti szerű tésztából. A főétel mellé került egy kis kolbász chips, pringles és a húsimádók kedvéért még egy gyönyörűre sütött szűzérme is. A Séfműhely megkoronázásaként Bíró Lajos vargabéles receptjét próbáltuk ki: a túrós, mascarponés, cérnametéltes krém köré egy vajjal és cukorral rétegezett és sütőben ropogósra sütött rétestészta csík került, házi baracklekvárral. Azóta sem tudjuk feledni.

A következő Séfműhelyre szeptemberben kerül sor, ahol Pohner Ádám a Bocuse d’Or felkészülés tapasztalatait osztja majd meg velünk. Várunk mindenkit akkor is sok szeretettel!

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.