Közép-Európa legnagyobb bútorkiállításán jártunk

2023. február végén tartották Poznanban Közép-Európa legnagyobb bútor kiállítását. A Meble Polska Lengyelország és a környező országok vezető bútorgyártóinak termékeit mutatja be az érdeklődők számára. A kiállítás Kelet és Nyugat kereskedelmi találkozópontja, idén több mint 70 országból érkeztek a látogatók.

Az 55 ezer négyzetméteren elterülő kiállításon a gyártók minden árszegmensből mutattak be termékeket: kárpitozott bútorokat, bútorlapból és tömör fából készült bútorokat, székeket, asztalokat és matracokat. A legjelentősebb lengyel gyártók többsége itt mutatta be a következő értékesítési szezon legújabb bútorkollekcióit. A kiállításon számos új cég is részt vett, amelyek először állítottak ki a Meble Polska kiállításon, vagy hosszú szünet után tértek vissza erre a rendezvényre. Idén a kiállításon részt vettek bútorgyártók Kínából, Ciprusról, Dániából, Litvániából, Németországból, Romániából, Szerbiából, Szlovákiából, Svédországból, Törökországból, Ukrajnából, Üzbegisztánból és Olaszországból is.

„A kiállításon a domináló színárnyalat a fehér volt, nagyon sok darab kapott buklé kárpitozást, olyan érzés volt, mintha felhők vennének körül” – mondja Bakos Tóth Gabriella, a Coninvest bútor üzletágának vezetője. „Általában ha világos színű bútorokat látunk, az első gondolatunk az, hogy mennyire praktikus ez a szín, nem koszolódik nagyon hamar? Nem nehéz tisztítani? Természetesen a gyártók gondoltak erre, nagyon nagy hangsúlyt fektetnek a tisztíthatóságra ezeknél a szöveteknél.”

„Az anyagok esetén kárpitozott fával találkozhattunk még leginkább. Lengyelországban a fa bútorok gyártásának nagy hagyománya van, ezek árban is igen kedvezőek. Ez a kiállításon szereplő gyártókról általánosságban elmondható – színvonalas bútorokat kínálnak rendkívül jó ár-érték arányban. Az olyan gyártók, mint például a Fameg, akikkel mi is régóta együtt dolgozunk, olyan minőségben készítik termékeiket, ami abszolút megállja a helyét Európában.”

A Coninvesttől már megszokott olasz bútor gyártók mellett ezekkel a brandekkel olyan széles kínálatot tudunk felvonultatni ügyfeleink számára, amelyből minden igényt kielégítően tudjuk kiválasztani számukra a legmegfelelőbb bútorokat.

 

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.