Salone del Mobile.Milano 2021

Szeptember 5. és 10. között rendezték meg Milánóban a 2021-es Salone del Mobile.Milano kiállítást, amelyen a design világ évről évre mutatja be a legújabb trendeket, innovációkat, ötleteket, termékeket. A kiállításról Bakos Tóth Gabriella, a Coninvest bútor üzletágának vezetője mesél:

„Az idei Salone del Mobile kiállítás egyik oldalról 100%-ban a fenntarthatóságról, a környezetvédelemről, az újrahasznosításról szólt, másik vonalon pedig az otthon kényelméről, az otthoni munkakörülmények megteremtéséről, illetve az irodákban való magánszférák kialakításáról. A kiállítás kialakítása is a fenntarthatóság és a természetközeliség üzenetét hordozta magában: a kiállítók standjai jellemzően OSB, olcsóbb faanyag használatával, egyszerű fém zártszelvény keretekkel, esetleg kartonból készültek, rengeteg növénnyel. A fókuszban az állt, hogy egy minél természetesebb, természetközeli közeget lehessen a kiállított bútorokkal kialakítani.

A színeket, anyagokat és formákat tekintve minden megnyugtató, tompa. A korábbi neon színekkel ellentétben most a természetben megtalálható színek, az emberi színek, azokkal harmonizáló (hús/korall, barna, bézs, szürke, zöld, kék, narancs) és könnyen összeköthető árnyalatok jellemzők. Telített színek halvány színekkel párosítva, amelyek jól összemoshatóak. Az időtálló designt a kopott, koptatott hatások is hangsúlyozzák.

Nagyon fontos a harmónia mindenben. Az emberek az elmúlt időszak sok monitor nézése miatt rájöttek, hogy milyen fontosak azok a színek és formák, amik nyugtatóan hatnak. A bútorok is ezt az igényt tükrözik, minden sokkal emberközpontúbb lett.”

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.