Mit tud egy FKI olajsütő? Magunk teszteltük!

Farsangi mulatságunk alatt felkértük Wolf Tamás mestercukrászt az új dán olajsütőnk tesztelésére: beizzítottuk az FKI új 2 x 16 literes frituját, amelyben 250 db fánkot és 4 kg csöröge fánkot sütöttünk ca. 3 óra leforgása alatt.

Wolf Tamás véleménye az alábbi volt:

„Remek olajsütő, ilyennel, ami ennyire egyenletesen tartja az olaj hőmérsékletét, én még nem találkoztam. A lift nekem felesleges funkció, van már annyi rutinom, hogy tudom mikor kell a kosarat megemelni. De ilyen egyenletes sütési eredményt még nem tapasztaltam, egyetlen termék sem égett meg. Menet közben folyamatosan szűrtük át az olajat ami így szép tiszta és átlátszó maradt, nem habzott fel. 3 perces szűrési programot használtunk. Forró olajat tud szűrni a készülék, ami a szűrés során alig hűl vissza. Szűrés után az olaj illata friss volt, mint a felbontatlan olajé. A kezelő folyamatosan monitorozni tudja az olaj hőmérsékletét, amely óriási előny. Ha véletlenül feljebb szökne az olaj hőmérséklete, be lehet avatkozni. Nem csapódott szét az olaj, nem zsírosodott le se a gép, se a fal körülötte, sőt a kezem is csak minimálisan lett olajszagú. Kiváló munkaeszköz!”

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.