Metro Wienerneustadt, Ausztria

Az első METRO áruházak között épült METRO Winer Neustadt húsz éves épületében található étterem átalakításakor egy egyszerű kantin átalakításnál jóval többet álmodtak: az osztrák igényességhez mérten egy olyan elsőosztáyú kis önkiszolgáló szigetet szerettek volna létrehozni, ahol a vásárlás fáradalmaiban megéhezett vendégek elegáns környezetben étkezhetnek. Az álom megvalósításához pedig – a METRO Simmering reptéri várókat idéző VIP Lounge kialakítása után – az osztrák METRO ismét a Coninvest szakértő csapatát bízta meg. Mi pedig, ennek rendje és módja szerint, az újabb megbízás teljeskörű kivitelezéshez is a legjobb szakembereinket biztosítottuk.

Bár a mértéktartó osztrák higgadtsághoz híven különleges vagy extravagáns kéréssel ebben az esetben sem kellett szembe néznünk, az előzőekben megtapasztalt alaposság, tervezői kreativitás és természetesen a legjobb anyagok használata, mint a magas kopásállóságú PVC padlóborítás, a dekorozott forgácslap vagy a legjobb minőségű Technistone munkafedlap, most is elvárt kritérium volt a megrendelő részéről.

A már két évtizede a vendégek szolgálatában álló kantin teljeskörűen felújított és újjávarázsolt önkiszolgáló pultja mellett, a tér középső részén helyett kapott egy teljesen új salátás sziget is. Az átalakítás során a teljes térátrendezés és a kényelmes, padozatos kialakítás mellett arra is rá kellett éreznünk, hogy színekben és az anyagokban mi az, ami a megrendelő osztrák szívhez leginkább közeláll. Így csempésztünk be a térbe olyan, eddig nem használt díszítő elemeket, mint például a letisztult, de elegáns fal- és oszlopburkolatok, vagy a játékos álmennyezet és világításkialakítás.

A végeredmény pedig egy olyan exkluzív önkiszolgáló egység lett, ahol nem csak a betérő ügyfél érzi úgy, hogy a tenyerén hordozzák, de ami a megrendelőt is újból elégedettséggel töltötte el. Olyannyira, hogy azóta a belgrádi METRO kiemelt ügyfélváróinak tervezését és kivitelezését is ránk bízták.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.