Séfálom rozsdamentes acélon

Séfálom rozsdamentes acélon

A Marrone személyre szabható főzőszigetek a Coninvest konyhatechnológiai családjának legújabb büszkeségei. Büszkék vagyunk arra, hogy a világ egyik elsőszámú konyhai megoldása nálunk is elérhető.

Személyre szabott megoldás annak, aki a konyhában is kreatív

Az olasz technológia legnagyobb vívmánya a személyre szabhatóságában rejlik: a Marrone termékek minden esetben az adott séf egyedi igényei szerint készülnek el, innovatív megoldása pedig a hely okos kihasználásában rejlik. A Marrone gyártói hisznek abban, hogy a konyhában a munka nem monoton, hanem egykreatív folyamat, melynekmegvalósításához megannyi helyre van szükség.

A tervezés során számos séf véleményét kérték ki, az ő visszajelzéseiket gyűjtötték össze, ez a legfőbb garancia a Marrone progresszivitására és a hatékony működésére.

Olasz gyártóról van szó,így a dizájnt sem hanyagolták el: bármelyik Marrone sziget a konyha egyik legfőbb ékköve lesz.

Ismerjék meg közelebbről a személyre szabott technológia csodás világát, várunk mindenkit februárban Sirha standunkon!

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.