“Mintha naponta újonnan csomagolnám ki az edényeket.” Granuldisk a Vitorlás étteremben is

“Mintha naponta újonnan csomagolnám ki az edényeket.” Granuldisk a Vitorlás étteremben is

A családias hangulat és az otthoni ízvilág minden vendég számára azonnal ismerőssé teszi a helyet: itt nem újragondolt fogásokat, hanem nagyanyáink receptjei által készült ételeket fogunk találni. A vezetőség a hagyomány mellett azonban igen nagy hangsúlyt fektet a technológiára is, ezért a gépek fejlesztése szinten mindig terítékre kerül.
 
Így történt ez a Granuldisk esetében is. Szöllősi Tamás tulajdonos elmondása szerint ma már fontos, hogy minél kevesebb emberi tényező legyen a konyhán, ezért a technológiai fókusz elengedhetetlen a Vitorlás esetében is. “Sokáig gondolkoztam, hogy megvegyük-e a Granuldisket, de nagyon hamar kiderült, hogy ez a lehető legjobb döntés volt. Komolyan gondolom, hogy a kategóriájában ma ennél jobb gép a piacon nincs. Mintha naponta újonnan csomagolnám ki az edényeket. A döntésben a Coninvest is nagyon sokat segített, akik lévén ki is próbálhattuk a gépeket vásárlás előtt. Mi több, nemcsak minden követelménynek megfelelő edényeket kapunk, hanem még a lefolyó problémáink is megoldódtak a Granuldisk alapos zsíroldó hatásának hála.”
 
Granuldisk mosogatógépeink Live Wash eseményeinken bármikor megtekinthetőek – jelentkezni Kucsera Zsófiánál a zsofia.kucsera@coninvest.hu címen lehet.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.