Wolf Tamás mestercukrász képzése és workshopjai a Coninvest Séfműhelyben

Szombatonként igazán különleges alkalmaknak ad helyszínt a Coninvest Séfműhely: Wolf Tamás mestercukrász képzése és workshopjai során édes pillanatokkal és mély szakmai tudással gazdagodnak a résztvevők.

Wolf Tamás a világot járva szívta magába a mestercukrászat minden tudnivalóját, megfordult többek között Párizsban, Nápolyban, az Egyesült Államokban, Jordániában és Svédországban is, és már 12 éve osztja meg hazai iskolákban a diákokkal szaktudását. Ezeket a tapasztalatokat felhasználva döntött úgy, hogy saját akadémiát alapít, amely – Magyarországon elsőként – kifejezetten a nemzetközi cukrászatot helyezi középpontba. Az akadémia 200 órás képzést biztosít a jelentkezők számára, emellett Wolf Tamás workshopokat is tart, ahol a szakemberek mellett hobbistákat is sok szeretettel vár.

A képzésben szereplő kurzusok – a bejglit érintőn kívül – mind a nemzetközi cukrászat színterein kalauzolnak végig, hogy a résztvevők megismerkedhessenek azokkal a finomságokkal, amelyek a magyar oktatásból eddig kimaradtak.

És hogy miért a Coninvest Séfműhelyt választotta Wolf Tamás helyszínül?

„Évekkel ezelőtt kezdtem el nyomon követni a Coninvest fejlődését, mindig is úgy gondoltam, hogy nagyon magas színvonalat képviselnek, ezért már régóta szerettem volna kapcsolatba lépni velük. A találkozásunk viszont végül egy véletlennek köszönhetően történt, Csiki Csabát kerestem fel egy szakmai kérdéssel, ő pedig ekkor már, mint kiderült, a Coninvestnél dolgozott” – válaszolja Wolf Tamás kérdésünkre.

„A képzésben lévő kurzusok teljes mértékben személyre szabottak és folyamatosan modernizáltak, hiszen a fő célom, hogy a cukrászat igen magas szintjét képviselő szakemberek lépjenek ki innen. A workshopokon hobbi cukrászok is megismerkedhetnek a nemzetközi cukrászattal, és ha itt kedvük támad elmélyedni ebben a csodálatos mesterségben, jelentkezni tudnak a 200 órás képzésre.”

Wolf Tamás workshopjai kiváló alkalomként szolgálnak, hogy belekóstoljunk a mester stílusába, akadémiája pedig minden szeptembertől indít nemzetközi cukrász képzést. A részletekért érdemes követni a Wolf Tamás Cukrászakadémia Facebook oldalt!

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.