Szombatonként igazán különleges alkalmaknak ad helyszínt a Coninvest Séfműhely: Wolf Tamás mestercukrász képzése és workshopjai során édes pillanatokkal és mély szakmai tudással gazdagodnak a résztvevők.
Wolf Tamás a világot járva szívta magába a mestercukrászat minden tudnivalóját, megfordult többek között Párizsban, Nápolyban, az Egyesült Államokban, Jordániában és Svédországban is, és már 12 éve osztja meg hazai iskolákban a diákokkal szaktudását. Ezeket a tapasztalatokat felhasználva döntött úgy, hogy saját akadémiát alapít, amely – Magyarországon elsőként – kifejezetten a nemzetközi cukrászatot helyezi középpontba. Az akadémia 200 órás képzést biztosít a jelentkezők számára, emellett Wolf Tamás workshopokat is tart, ahol a szakemberek mellett hobbistákat is sok szeretettel vár.
A képzésben szereplő kurzusok – a bejglit érintőn kívül – mind a nemzetközi cukrászat színterein kalauzolnak végig, hogy a résztvevők megismerkedhessenek azokkal a finomságokkal, amelyek a magyar oktatásból eddig kimaradtak.
És hogy miért a Coninvest Séfműhelyt választotta Wolf Tamás helyszínül?
„Évekkel ezelőtt kezdtem el nyomon követni a Coninvest fejlődését, mindig is úgy gondoltam, hogy nagyon magas színvonalat képviselnek, ezért már régóta szerettem volna kapcsolatba lépni velük. A találkozásunk viszont végül egy véletlennek köszönhetően történt, Csiki Csabát kerestem fel egy szakmai kérdéssel, ő pedig ekkor már, mint kiderült, a Coninvestnél dolgozott” – válaszolja Wolf Tamás kérdésünkre.
„A képzésben lévő kurzusok teljes mértékben személyre szabottak és folyamatosan modernizáltak, hiszen a fő célom, hogy a cukrászat igen magas szintjét képviselő szakemberek lépjenek ki innen. A workshopokon hobbi cukrászok is megismerkedhetnek a nemzetközi cukrászattal, és ha itt kedvük támad elmélyedni ebben a csodálatos mesterségben, jelentkezni tudnak a 200 órás képzésre.”
Wolf Tamás workshopjai kiváló alkalomként szolgálnak, hogy belekóstoljunk a mester stílusába, akadémiája pedig minden szeptembertől indít nemzetközi cukrász képzést. A részletekért érdemes követni a Wolf Tamás Cukrászakadémia Facebook oldalt!