Zöldet zölddel! Milyen szék illik a Fruccolához? A legzöldebb választ a Coninvest szállítja.

Aki járt már a Fruccolában, az tudhatja, hogy a természetközeliség egy kicsit sem áll tőlük távol, és nem csupán a vegetáriánus és vegán ételek széleskörű választéka miatt. Filozófiájuk alapját képezi a környezettudatosság, így amikor a teraszuk megvalósításában a mi segítségünket kérték, azonnal tudtuk, hol találjuk meg számukra az igazit.

Az újrahasznosított polipropilén anyagból készült székek megfelelnek a zöld filozófiának

Nem újdonság, hogy design esetén legtöbbször az olaszt ajánljuk, így esett most is a választásunk az itáliai Snow székekre. Az újrahasznosított polipropilén anyagból készült székek nem csupán az étterem vízióját tükrözik tökéletesen, de fehér színük rendkívül passzol a Fruccola imázsához és a zöld filozófiájához is.

A székek mellett egyedi, fából készül bútort és kaspót is vittünk az új teraszra, melyek szintén a természet közelségét és a modern, haladó életszemléletet hivatottak tükrözni. Az meg – kis túlzással persze – magától értetődő, hogy a bútorok kényelmesek és szépek is, de a Fruccola visszajelzései ennél sokkal fontosabbak, akik azóta is boldogan nyitják ki a zöld teraszukat vendégeik előtt.

Coninvest

A Coninvest a nagykonyhai berendezések szakértője. A legkorszerűbb konyhatechnológia, az energiatakarékos, és költséghatékony megoldások, és a professzionális ételkészítés minden tudásával felvértezve várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest a vendéglátóipar szakértői számára kínál professzionális megoldásokat. A tervezés és a kivitelezés során is ügyfeleink mellett állunk, szerviz szolgáltatásaink pedig hosszútávon is biztosítják a megfelelő működést.
A Coninvest a magas minőségű konyhatechnika mellett teszi le voksát. Vendéglátó egységek számára széles közületi bútor és design bútor választékot biztosítunk. Az értékesítés mellett mély szaktudással, tanácsadással, szerviz szolgáltatással várjuk ügyfeleinket.
A Coninvest minőségi élelmiszeripari felszerelés biztosításával foglalkozik vendéglátó egységek számára. Szakértőink számos ipari konyha, nagykonyha kialakításában segédkeztek már, a tervezés és a kivitelezés folyamata során is mély szakértelemmel járultak hozzá a projektek sikerességéhez. Keressen minket bátran!
Üzemi konyha, szálloda konyha vezetésével foglalkozik? A Coninvest segít a legkorszerűbb konyhatechnológia biztosításában! Az étterem felszerelésének beszerzéséhez, a legmegfelelőbb nagykonyhai berendezések megtalálásához nyújtunk segítő kezet. Keressen minket bizalommal!
A Coninvest a minőségi közétkeztetés biztosításához kínál szakértő segítséget. A tervezés folyamata során segít a nagykonyha számára a megfelelő rozsdamentes bútor kiválasztásában, az étterem számára pedig széles közületi bútor és design bútor választékot biztosít.

referenciák

Videók

Prospektusok

ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Szerviz hibabejelentő űrlap
BEJELENTŐ
HELYSZÍNI KAPCSOLATTARTÓ HA KÜLÖNBÖZŐ
Berendezés adatai

Ajánlatkérés

hírlevél feliratkozás

Számunkra az ember a legfontosabb. Ezen múlik közös jövőnk. Hírlevelünkben megosztjuk a legmodernebb, legzöldebb iparági híreket.